VEFAT   (11.03.2015)

VEFAT (11.03.2015)

Saray Mahallesinden Ercan Karadeniz , Leyla, Emine ve Ayla’nın babası ,Melek Karadeniz’in eşi , Rıza Özcan’nın eniştesi HASAN KARADENİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saray Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’de öğle namazının ardından kılınaca

VEFAT   (11.03.2015)
 
 
Ulubey Şahinkaya Mahallesinden Gerdiş Sokaktan Bayraktaroğullarından Merhum Şükrü Bayrak’ın oğlu , Sami ve Hami Bayrak’ın kardeşi, Tevrat Usta ,Sezgin ,Serkan ve Gökhan Bayrak’ın babası DURSUN BAYRAK vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün  Şahinkaya Mahallesinden Gerdiş Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Şahinkaya Mahallesinde toprağa verilecektir.

Ulubey İlçesi Çatallı Mahallesinden Cafer Bellikci’nin eşi , Ömür, İsa ve Sezgin Bellikci’nin annesi SAFİNAZ BELLİKCİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çatallı Mahallesinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılıncak cenaze namazından sonra Çatallı Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

 Saray Mahallesinden Ercan Karadeniz , Leyla, Emine ve Ayla’nın babası ,Melek Karadeniz’in eşi , Rıza Özcan’nın eniştesi HASAN KARADENİZ vefat etmiştir.    Cenazesi bugün Saray Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Orhaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Ulubey İlçesi Uzunmahmut Mahallesinden Cami Yanı Mevkii’den Hacıimamoğullarından Mehum Ali İnan’nın eşi , Bilal, Mehmet , Mesut ve Mustafa İnan’nın annesi FATMA İNAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 14:00 de Cami Yanı Mevkii’nde bulunan camide kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.