VEFAT 18.02.2015

VEFAT 18.02.2015

Kuylu Mahallesi Melikoğullarından , Asım Özdemir’in eşi , Meksut ve Nevzat Özdemir’in annesi , MUZAFFER ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şahincili Mahalesi Vakıflar ilköğretim mevkiindeki evinde saat 9:00 da kılınacak cenaze namazından sonra


VEFAT 18.02.2015

Kuylu Mahallesi Melikoğullarından , Asım Özdemir’in eşi , Meksut ve Nevzat Özdemir’in annesi , 

MUZAFFER ÖZDEMİR vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Şahincili Mahalesi Vakıflar ilköğretim mevkiindeki evinde saat 9:00 da kılınacak cenaze namazından sonra Kuylu Mahallesi Topluyanı Mezarlığında öğle namazında toprağa verilecektir.


Ataköy Mahallesinden Uzunömeroğullarından Merhum Ahmet Uzunlar’ın oğlu , Merhum İfaket Uzunları’ın eşi, Ali Osman , Mücella, Özden ve  Yunis Uzunların babası

MEHMET UZUNLAR vefat etmiştir.

   Cenazesi Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ataköy Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Kayabaşı Mahallesinden İmzaloğullarıdan Merhum Mustafa Oğlu ,muhasebeci Akif Aydoğdu’nun babası İSMET AYDOĞDU vefat etmiştir.

Cenazesi bugun Kayabaşı Mahallesi Ali Hasan Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aynı mahallede toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.