VEFAT    (09.02.2015)

VEFAT (09.02.2015)

Turgut , Merhum Turan , Merhum Süleyman , Cemal , Adil Leyla Arslan ve Şaduman Kuyumcu’nun Annesi Mustafa Kuyumcunun Kayınvalidesi FATMA ARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugüğn 10:00 da Aziziye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının


VEFAT    (09.02.2015)


 

Kabadüz Kirazdere Mahallesi Haydar Mevkinden merhum Beytullah Altuntaş’ın eşi , Dursun , Cemal , ismail , Salih ve Merhum Mustafa Altuntaş’ın annesi FATMA ALTUNTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00 da İmamhatip Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından  Kabadüz Gülpınar Mahallesi Fındık Belen Mevkiinde Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Ohtamış Mahallesinden Celal , Kazım , Hüsnü , Remzi , İhsan , Hanife , Yücenur , Hüsne İnanlı’nın babaları KEMAL İNANLI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 8.30’da Şirinevler Mahallesindeki evinde kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey İlçesi Ohtamış Mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra Aile Kabristanlığında toprağa verilecektir.


Turgut , Merhum Turan , Merhum Süleyman , Cemal , Adil Leyla Arslan ve Şaduman Kuyumcu’nun Annesi Mustafa Kuyumcunun Kayınvalidesi FATMA ARSLAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugüğn 10:00 da Aziziye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesindeki Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.