VEFAT  (06.02.2015)

VEFAT (06.02.2015)

Alucra Konaklı Köyünden merhum İdris Ünal ve Merhume Tayyibe Ünal’ın oğlu , merhume Emine ,Halis ,Hamdiye ve Bahittin Ünal’ın kardeşi , Gülay ve Murat Ünal’ın babası , Gülden Ünal’ın eşi , FAZLI ÜNAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öğretmenler sitesinde

VEFAT  (06.02.2015)


Alucra Konaklı Köyünden merhum İdris Ünal ve  Merhume Tayyibe Ünal’ın oğlu , merhume Emine ,Halis ,Hamdiye ve Bahittin Ünal’ın kardeşi , Gülay ve Murat Ünal’ın babası , Gülden Ünal’ın eşi , Radyo Kent ve Ordu Kent Gazetesinin sessiz ve sitemsiz destekçilerinden FAZLI ÜNAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğretmenler sitesinde bulunan evinden alınarak Yeni Mahalle Cami’de öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazın ardından Çakalçıkmaz Mezarlığında defnedilecektir.


Perşembe eşraflarından Merhum İsmail Avni Ergen ve Emine Ergen’nin oğlu , Güzide Ergen’nin eşi , Selami ve Berrin Ergen ‘nin babası emekli Yargıtay Hakimi HALİM NİHAT ERGEN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Perşembe İlçesi Yeni İhsaniye  Caminde Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Perşembe aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.