Bunlarda Eğitimci !!!

Bunlarda Eğitimci !!!

Şube Başkanı İsmail ÇELENK, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklenen, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var projesi kapsamında öğretmenlerimizi ve okul yönetimlerini de de iyilikte yarışan sınıflar oluşturmaya davet ettiklerini belirtti.

Bunlarda Eğitimci !!!nevzat-serüven-masada-.jpg

Nevzat AKATA

Annemiz -Babamız bizden çok uzaklarda olabilir.  

Ya da Artık bizimle hiçbir zaman bir arada olmayacakları bilinmeze göçmüş olabilirler.

Acımızı içimizde küllendirmeye başlarken  her yıl yada heran  "Öğretmen olduğunu söyleyen" birileri tarafından  - Sen yetimsin! Ana yok, Baba yok!. Sen mazlumsun, başkalarının korumasına ihtayacın var denilerek-  Aşağılanma ve İnsan Onuruna yakışmayan, çocuklarımızı arkadaşları arasında sınıflandıran bu bakış açıları ne kadar ayıp!

Maalesef Okullarımızda Sendikalaşan ÖĞRETMEN UCUBELERİ tarafından "YETİM PROJESİ" adı altında Kamusal emsallerince,"Ahlaksızca " gerçekleştirilmeye çalışılıyor...

Demokrat yada Sosyalistler yada Sizinde dünya görüşünüz perspektifinizdeki -Ordu BBBsi- nin bile bu yönde çalışması var iken, siz hiç mi gazete okumaz, İnternete girmez, birilerine danışmazsınız!?

Sosyal Devletin koruması altında olması gereken çocukların (doğrusuda bu) bir biçimde yurttaşlar tarafından da "Kollanmasına" itirazimiz yok, olamazda !.. 

Yardımcı olmak başka, Sosyal farkındalık başka, "Yetime İyilik" başka !

Kadrajlara Poz verirken İnsan ve Çocuk adına isimlendirilen utanılası bir uygulamaya "Fotojenik" bakmaya çalışıyorsunuz!

ENGELLİ DOSTLARIMIZA SANDALYE VERİRKEN " SAKATLAR" DİYEREK HAKARET EDEN TÜREVDAŞLARINIZ MİSALİ, SİZDE AYNI SULARDA YÜZMEYİ NEDEN İSTİYORSUNUZ!

Sizinde eviniz var, çocuğunuz var!

Akşam evinize varınca çocuğunuzun yüzüne sıkılmadan bakabilmek için, bir an önce bu uygulamanın adını değiştirin. 


Eğitim Bir Sen Ordu Şube Başkanı İsmail ÇELENK İN AÇIKLAMASI AŞAĞIDA..


EĞİTİM BİR SEN ORDU ŞUBESİ YETİM PROJESİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Eğitim Bir Sen Ordu Şube Başkanı İsmail ÇELENK, Antalya’da gerçekleştirilen Eğitim Bir Sen 8. Türkiye Buluşması programında “50 Bin Yetimi 50 Bin Sınıfla Buluşturma” projesi kapsamında Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi olarak sorumluluk aldıklarını belitti. 22513

Çelenk, Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Etrafımızda cereyan eden olaylara sessiz kalmadık, doğal afetlerde ve insanlığın karşılaştığı felaketlerde, vicdanlı yürekleri temsil eden en güçlü teşkilat olarak, ya ilk harekete geçen olduk, ya da harekete geçmesi gerekenlere öncü olduk. “ dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İHH ile birlikte paydaş bir kuruluş olarak “İyilikte Yarışan Sınıflar” için güç birliği yaptıklarını kaydeden Çelenk, “Yetimlere karşı hepimizin sorumlulukları var. Bu çalışmamız sosyal sorumluluk kapsamında ele alınması gereken bir projedir. Öğrencilerin, minik yüreklerin iyiliği arttırmak adına devasa abideler oluşturacağı bu projede öncü olmak, duyarlı insanları teşkilatımız vasıtası ile harekete geçirmek için yola çıkıyoruz. dedi.

Dünyada resmi rakamlara göre 200 milyon, gayri resmi olarak da tahmini 500 milyon yetim olduğunu belirten İsmail Çelenk, bu yetimlerin yarısının herhangi bir aile veya kurum koruması altında olmadığını, bu çocukların büyük bir kısmının da fuhuş ve organ mafyaları tarafından kaçırıldığını, ya da dilencilik veya misyonerlik faaliyetlerinde kullanıldığını belirtti. 

Şube Başkanı İsmail ÇELENK, Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe temsilcilerimiz olarak bu gün 25 yetime destekçi oluyoruz ve, “Dünyada bizim, misyonere, organ mafyalarına, fuhuş mafyalarına, dilenci şebekelerine kaptıracak tek bir çocuğumuz kalmayacak” diyoruz. Bu proje kapsamında, duyarlı olan herkesi bir yetime destekçi olmaya davet ediyoruz. dedi. 

Şube Başkanı İsmail ÇELENK, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklenen, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var projesi kapsamında öğretmenlerimizi ve okul yönetimlerini de de iyilikte yarışan sınıflar oluşturmaya davet ettiklerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.