Fatsa'da Hayati Yılmaz Başkan

Fatsa'da Hayati Yılmaz Başkan

MHP, Fatsa’da bayrağı Yılmaz’a verdi Ordu’nun Fatsa ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti. Seçimde Hayati Yılmaz başkan seçildi

  • MHP, Fatsa’da bayrağı Yılmaz’a verdi Ordu’nun Fatsa ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti. Seçimde Hayati Yılmaz başkan seçildi

     

    Fatsa'da Hayati Yılmaz Başkan

    Kongreye MHP MKYK Üyesi Savaş Çolak, MHP Genel Başkan Baş danışmanı İsmail Faruk Aksu, eski MHP Ordu Milletvekilleri Cemal Enginyurt ve Rıdvan Yalçın, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Çevre ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

    Tek listenin olduğu kongrede Hayati Yılmaz, yapılan seçimler sonunda MHP Fatsa İlçe Başkanlığı’na seçildi

    Kongre sonucu Hayati Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Ekrem İzzetoğlu, Süleyman Şenel, Adem Çalış, Aydın Yeğin, Onur Güngör, Turan Erözlen, Hakan Akın, Necati Efe, Hüseyin Uçar, Ali Altun, Fahrettin Yar, İsmail Erbaş, Kamil Can Uzunkök, Muharrem Kaçak, ali kemal Uygun, İsa Yaşar, Hüseyin İzvermez ve Kürşad Yıldız. (Haber Merkezi)

    Genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisin de ilçe kongreleri peş peşe devam ediyor. Cumartesi günü Kabadüz ve Gülyalı ilçelerinde Pazar günüyse Fatsa’da MHP kongre yaptı. Tek listeyle yapılan kongrede, Gülyalı’da Nazım Şen, Kabadüz’de Sezai Ateş, Ünye’de Nedim Can, Fatsa’da Hayati Yılmaz yapılan kongrelerin ardından ilçe başkanları seçilmiş oldu. Fatsa Kültür Sarayında gerçekleşen kongreye, MHP 21. Dönem Ordu Milletvekilleri Cemal Enginyurt İl Başkanı Kemal Yılmaz, Fatsa ilçe Başkanı Şakir Cemal Uygun, Altınordu ilçe Başkanı Murat Kaçak ve partililer katıldı. 3 dönemdir MHP’nin Fatsa ilçe Başkanlığı görevini yürüten Cemal Şakir Uygun’a başarılarından dolayı plaket verildi. Kongrede ilk konuşmayı yapan isim MHP ilçe Başkan adayı Hayati Yılmaz oldu. 2015 seçimlerinde aktif bir şekilde çalışarak partisinin başarısını artıracağını söyleyen Yılmaz, “Binlerce şehitlerimiz için bu vatan, bayrak ve cumhuriyetimiz için çok çalışacağız. Bazıları bazı arkadaşlarımızın kafasını kurcalıyor. Biz o oyunlara gelmeyeceğiz. Bizlere bu bayrağı emanet eden başta Alp Arslan Türkeş ve Devlet Bahçeliye ve siz değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi. 21. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ak Parti hükümetinin yapmış olduğu yanlış uygulamaları ele alarak eleştirilerde bulundu ve MHP ilçe Başkan adayı Hayati Yılmaz’a başarılar diledi. 209 delege daha sonra oy kullanarak tek listeyle seçime giren aday Yılmaz’a oy verdi ve yeni başkanlarını seçti. 209 oyun hepsini alarak MHP ilçe Başkanı Seçilen Hayati Yılmaz’ın yönetim kurulu asil listesinde, Ekrem İzzetoğlu, Süleyman Şenel, Adem Çalış, Aydın Yeğin, Onur Güngör, Turan Erözlen, Hakan Akın, Necati Efe, Hüseyin Uçar, Ali Altun, Fahrettin Yar, İsmail Erbaş, Kamil Can Uzunkök, Muharrem Kaçak, Ali Kemal Uygun, İsa Yaşar, Hüseyin İzvermez ve Kürşat Yıldız olurken yedek listesinde ise, Murat Öztaş, Yusuf Yılmaz, Ahmet Bozkurt, İbrahim Özcan, İsmail Akbaba, Hüseyin Yurt Seven, Kazım Koç, Serhat Yıldız, Mustafa Süğür, Mustafa Bektaş, Barik Cam, Ömür Gey, Ahmet Gülmez, İbrahim Karamustafa, Ahmet Karabulut, Burak Eroğlu, Murat Can, Mustafa Çörtük ve Günay Karaağaç yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.