Vefatlar 8-9-10 Ekim 2014

Vefatlar 8-9-10 Ekim 2014

Efirli hıdıroğlu mahallesinden Bahri Sönmez’in eşi Şengül,Ayşegül,Murat ve Suat ‘ın Anneleri MELAHAT SÖNMEZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta caminde kılınacak Cuma namazından sonra Fatsa kabakdağı aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Vefatlar 8-9-10 Ekim 2014

 

10.10.2014

kadınEfirli hıdıroğlu mahallesinden Bahri Sönmez’in eşi Şengül,Ayşegül,Murat ve Suat ‘ın Anneleri MELAHAT SÖNMEZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta caminde kılınacak Cuma namazından sonra  Fatsa kabakdağı aile mezarlığında toprağa verilecektir.

09.10.2014

kadınŞahıncılı Mahallesinden Azaklı oğullarından merhum Hamdi Azaklı’nın eşi Merhum Mustafa Yüksel, Yücel, Mevlüde Bilgi, Saniye Kamakgün, Mükerrem Serdaroğlu’nun AnneleriAYŞE AZAKLI vefat etmiştir.Cenazesi bugün Şahıncılı Caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınÖceli Mahallesinden Gırişinoğullarından merhum Mehmet Kır’ın eşi Ülker,Dursun,Hanife,Temel,Filiz ve Can’ın Anneleri Ercan Şaşmaz’ın halası Burç’un BabaannesiFATMA(Fadik)KIR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Saat 11.00’de kılınacak cenaze namazından sonra kürtoğlu mahallesinde toprağa verilecektir.

08.10.2014

kadınAltınordu Düz Mahalleden Rıfat ve Güleşar Şengün’ün kızı İhsan Şengün ve Ulviye Güler’in kız kardeşi Rıfat ve Gülderen’nin teyzeleri İRFAN ŞENGÜN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.