Vefat İlanları 20.06.2014

Vefat İlanları 20.06.2014

Subaşi mahallesinden Merhum İbrahim Palaşoğlu’nun eşi Şakir İnci, Seher ,Havva ve Ayşe’nin Anneleri FATMA PALAŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni mahalle caminde kılınacak ilkindi namazından sonra ALTINORDU Şehir mezarlığında toprağa verilecektir.


Vefat İlanları 20.06.2014

 

20.06.2014

kadınGülyalı kilisecik mahallesi Topuzoğullarından merhum Emir Yurtsever’in kızı ,merhum Mehmet Topuz’un eşi Mustafa,Hayri ve Şahan Yurtsever’in kız kardeşleri Beyhan Aydın, merhum Canan Topuz ,Savaş,Barış,Ercan ve Erdal Topuz’un Anneleri İFAKET TOPUZ vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün Akyazı caminde kılınacak öğle namazından sonra Gülyalı Ayrılık mahallesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekPerşembe Ramazan mahallesi Alcakbel mevkinden Halil oğullarından merhum İbrahim oğlu ,emekli Din görevlisi Ahmet,Emekli Öğretmen Haşim ve Terzi Mehmet Demirbaş’ın ağabeyleri Perşembe Yeni İhsaniye Cami İmamı Rüşen İşbakan’nın kayınpederi DURSUN DEMİRBAŞ vefat etmiştir.

kadınSubaşi mahallesinden Merhum İbrahim Palaşoğlu’nun eşi Şakir İnci, Seher ,Havva ve Ayşe’nin Anneleri FATMA PALAŞOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni mahalle caminde kılınacak ilkindi namazından sonra ALTINORDU Şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

Cenazesi bugün Perşembe Alcakbel Caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.