Vefat İlanları 23 05 2014

Vefat İlanları 23 05 2014

Kuylu mahallesi, Melikoğulların’ dan Merhum Hakkı Özdemir’in eşi Temel, Özcan, İdris Levent, Cemal Dursane Duran’nın anneleri HÜRİYE ÖZDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kuylu mahallesi caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına toprağ


Vefat İlanları 23 05 2014


23.05.2014

kadınKuylu mahallesi, Melikoğulların’ dan Merhum Hakkı Özdemir’in eşi Temel, Özcan, İdris Levent, Cemal Dursane Duran’nın anneleri HÜRİYE ÖZDEMİR  vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Kuylu mahallesi caminde kılınacak öğle   namazından sonra aile mezarlığına  toprağa verilecektir.

23.05.2014

kadınMerhum Hacı Hüsnü ve Binnaz Tan’ın kızı,ALTINORDU Esnaflarından Hacı Ekrem Tan,Merhum Ali Faik Tan,Merhum Zekiye Şensoy ve Sebahat Zafer’in kardeşleri ,Ahmet,Cemal,Selami Merhum Cevat ve Şevket Genç’in yengeleri, İlhan, Ayhan Hülya Genç’in anneleri, Merhum Necati Genç’in Eşi MERYEM GENÇ vefat etmiştir.
-Cenazesi bugün Boztepe Çamlık mevkindeki evinden alınarak Nimamettin caminde kılınacak öğle namazından sonra Boztepe Çamlık mevkindeki aile mezarlığına toprağa verilecektir.

23.05.2014

erkekMerhum İsmail ve Gül Özcanlı’nın oğlu,Merhum yılmaz,Merhume Ayten Özcanlı, Nurten, Hatice Özcanlı’nın kardeşleri Ece ve Berk Özcanlı’nın babası Sunay Özcanlı’nın eşi YUSUF ÖZCANLI vefat etmiştir.Cenazesi  bugün orta  caminde kılınacak öğle   namazından sonra şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

23.05.2014

kadınYıldızlı mahallesinden şahmelik oğullarıdan Beytullah Şahin’nin eşi Mustafa, Adnan,Mualla, Atilla ve Cengiz Şahinin anneleri AYŞE ŞAHİN vefat etmiştir.Cenazesi  bugün Yıldızlı mahallesi caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına toprağa verilecektir.

Altınordu Belediyesi Olarak Ölmüşlerimize  Rahmet Yakınlarına Acil Sabırlar Dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.