ORDU GABUĞUNU GIRIYOR

ORDU GABUĞUNU GIRIYOR

hazırlıklı ve kararlı görüyoruz. Seçim çalışmaları boyunca halka sunulan projeler beğenildi. Zaten proje olarak diğer partilerin projelerini göremedik. Ordu halkı bunun için daha önceki verilen sözlerin de yerine getirilmesini referans olarak gördüğünde


hüsnü yücel-.-400.jpgORDU GABUĞUNU GIRIYOR

Hüsnü YÜCEL

Cumartesi günü Giresun’a yolumuz düştü.

Tam Piraziz’in girişine Giresun Valiliği bir tanıtıcı pano asmış. “GİRESUN GABUĞUNU GIRIYOR.” diye yazmışlar. Ama seçimlerin neticesine bakınca Giresun yerinde sayacağa benziyor. 

Asıl “ ORDU GABUĞUNU GIRIYOR.” Daha doğrusu Ordu kabuğunu kırma kararı aldı. 

Ordu ile Giresun Trabzon ile Samsun’un arasına sıkışmış iki Vilayet olarak yıllarca hiç gelişemedi. 

Gerek Üniversite, gerek ulaşım, gerek turizm altyapısı olarak hep bu iki Vilayetin baskısı altında kalarak hep yerimizde saydık. Samsun ve Trabzon bizden farklı olarak hep doğru kararlar aldı ve hep bizi yaya bırakma becerisini gösterdiler. 

Siyasi tercihleri hep iktidardan yana oldu.

İktidarın bütün nimetlerinden istifade etmesini bildiler. 

Biliyorum bir çok okurum bu yorumumu haksız bulacak ve siyasi tercihlerde parti ayırımı yapılmaması görüşünü savunacaklar. Ama ortada bir gerçek var ve bu gerçek kazın ayağın hiç de öyle olmadığını söylüyor. 

Hiç kimse üç kuruşa beş köfte satmıyor. 

Hizmet önce hak edene gidiyor. Sen bana ne kadar yaklaşırsan ben de sana o kadar yaklaşırım mantığı her zaman Türkiye gerçeği olarak hep karşımızda durdu ve Ordu ve Giresun bunun karşılığın hep ödemek zorunda kaldı. 

Ama Ordu halkı ilk defa hizmete şapka çıkardı ve yapılan hizmetlerin devam etmesi için doğru adreste birleşti. 

Giresun Valiliği “GİRESUN GABUĞUNU GIROYOR. “  diye yazmış ama , gereğini yerine getiremedi ve  asıl Ordu kabuğunu kırmak için ilk adımını attı. 

Şimdi sıra siyasilerimizde. Nasıl ki Ordu-Giresun Havalimanı ve Çevre Yolu gibi iki mega proje ile Ordu halkına verilen sözler yerine getirildi ve Ordu halkı da bunun karşılığını vererek kabuğunu kırma kararı aldı ise, şimdi Altınordu için altın fırsatları hep beraber görmek istiyoruz. 

Zaten Büyükşehir olmak başlı başına tarihi bir fırsat oldu ve bu tarihi fırsat tarihi seçim neticeleri ile bize tarihi yatırımlar sunacak. 

Bu konuda gerek Büyükşehir Belediye Başkanımızı gerek Altınordu Belediye Başkanımızı çok hazırlıklı ve kararlı görüyoruz. 

Seçim çalışmaları boyunca halka sunulan projeler beğenildi. 

Zaten proje olarak diğer partilerin projelerini göremedik. 

Ordu halkı bunun için daha önceki verilen sözlerin de yerine getirilmesini referans olarak gördüğünden güvendiği projelere destek verdi. 

Hem de öyle bir destek ki yirmide yirmi. 

Daha ne olsun? Kör talihimizin gabuğunu gırmaya ne dersiniz?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.