VEFATLAR 06 03 2014

VEFATLAR 06 03 2014

Perşembe Çınar Mahallesinden Çolakoğullarından,merhum Mehmet Çolak'ın oğlu, Rabia Çolak'ın eşi, Ferah ve Hakan Çolak'ın babası, Eski Şoförler Cemiyeti Başkanlarından, eski Ordusporlu Uğur Şeremet'in kayınpederi CENGİZ ÇOLAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün


VEFATLAR 06 03 2014

 

NURİYE KURT

Gülyalı Yeni Köy Mahallesinden,merhum Rıfat Kurt'un eşi,Gülhan,Fatma,Devlet Hastanesi emekli personeli Dursun ve emekli öğretmen Bayram Kurt'un annesi NURİYE KURT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı'daki evinden alınarak Gülyalı Merkez Camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

CEMAL AKSU

Güzelyalı Mahallesinden merhum Mustafa ve Emine Aksu'nun oğlu, Fatma Aksu'nun eşi, Onur,Eyüp Aksu ve Işıl Güneysu'nun babası,Tolga,Soydan,Gülkan Aksu ve İbrahim Güneysu'nun dedesi, Kayık ustası CEMAL AKSU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kirazlimanı Camiinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

HASAN BAKAN

Ulubey Durak Köyü Çayırdağ Mahallesinden Nazaroğullarından Cevat,Temel,merhum Mustafa Bakan ve Havva Şensöz'ün babası Dursun Bakan'ın abisi,HASAN BAKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Durak Köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

ALİ TEMEL

Ulubey Yukarı Kızılen Tepeköy Mahallesinden Deliosmanoğullarından,merhum Seyfullah Temel'in oğlu, Tevrat ve Servet Temel'in babası, ALİ TEMEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün sabah saat 7.00'da Şahincili Mahallesi 632.sokak No:11'deki evinden alınarak Ulubey Yukarı Kızılen Köyü Tepeköy Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

CENGİZ ÇOLAK

Perşembe Çınar Mahallesinden Çolakoğullarından,merhum Mehmet Çolak'ın oğlu, Rabia Çolak'ın eşi, Ferah ve Hakan Çolak'ın babası, Eski Şoförler Cemiyeti Başkanlarından, eski Ordusporlu Uğur Şeremet'in kayınpederi CENGİZ ÇOLAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Yeni İhsaniye Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Perşembe Çınar Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.