VEFAT EDENLER 03.02.2014

VEFAT EDENLER 03.02.2014

Karaoluk Köyünden İneboğullarından,merhum Hacı Mehmet ve Fatma Çapkın'ın oğlu, merhum Şükrü,Mustafa,Cafer,İsmail,Mevlüt Çapkın ve Melek Kılıç'ın kardeşi, Gülhanım Kılıç ve Ayşe Yalçın'ın abisi, Semra Çavuşoğlu'nun eşi, Okan,Gökhan Çavuşoğlu,Mine Tunç,Meld

VEFAT EDENLER 03.02.2014 

HAŞİM TOKSOY

Kısacık Köyü Arı Mahallesinden Telcooğullarından Abdulkadir oğlu, Cevat,Celal,Cemal,Kadir,Sedat ve Dursun Toksoy'un babası, Kısacık Köyü eski muhtarı HAŞİM TOKSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.30'da Kısacık Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

ORHAN ÇAVUŞOĞLU
Karaoluk Köyünden İneboğullarından,merhum Hacı Mehmet ve Fatma Çapkın'ın oğlu, merhum Şükrü,Mustafa,Cafer,İsmail,Mevlüt Çapkın ve Melek Kılıç'ın kardeşi, Gülhanım Kılıç ve Ayşe Yalçın'ın abisi, Semra Çavuşoğlu'nun eşi, Okan,Gökhan Çavuşoğlu,Mine Tunç,Melda Kuru ve Neslihan Genç'in babası, Cihan Tunç,Aydın Kuru, Tarık Genç ve Emel Çavuşoğlu'nun kayınpederi, ORHAN ÇAVUŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Karaoluk köyünde ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

MELTEM TEMİZ YAĞMUR
Ulubey Şekeroluk Köyünden, Çuhadaroğullarından, merhum Zihi ve Nazife Temiz'in kızı, Tufan ve Samet Temiz'in kardeşi, Hasan ve Ekrem Akbaş'ın yeğeni, Selçuk Yağmur'un eşi, MELTEM TEMİZ YAĞMUR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Şekeroluk köyünde kılınacak ikindi namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.