Konservatuar Kayıtları Başladı

Konservatuar Kayıtları Başladı

Ordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuarı 2013-2014 yeni dönem kayıtları başladı. Amacı, sosyal ve kültürel alanda kendine güvenen başarılı gençler yetiştirmek, Güzel Sanatlar Lisesine öğrenci hazırlamak,

Konservatuar Kayıtları Başladı 

Ordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuarı 2013-2014 yeni dönem kayıtları başladı.

         Amacı, sosyal ve kültürel alanda kendine güvenen başarılı gençler yetiştirmek, Güzel Sanatlar Lisesine öğrenci hazırlamak, Konservatuar, Eğitim Fakülteleri ve Güzel Sanatlar Fakülteleri (Tiyatro, Müzik, Resim)bölümlerinin alt yapısını oluşturmak amacı ile kurulan Ordu Belediyesi Konservatuarı yetiştirdiği öğrencilerle tüm Orduluların takdirini kazanan bir kültür yuvası haline geldi.

Ordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;  “29 Ekim 1996 yılında kurulan Konservatuarımız 17 yıllık Eğitim-Öğretim yılını başarılı çalışmalara imza atarak geride bıraktı. Her yıl öğrenci sayısı artarak büyüyen eğitim yuvamız , 20 dalda 23 uzman  öğretmen kadrosuyla  520 
öğrenci kapasitesiyle 2012-2013 yılında Eğitim ve Öğretime devam etmiştir. Dönem sonunda başarılı olan öğrencilerden 18'i Teşekkür Belgesi 53'ü de Sertifika alarak konservatuarımızdan Mezun olmuştur. Bünyemizde Çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerini destekleyecek pek çok proje ve aktivite var. Konservatuar özellikle büyüme çağında olan çocukların gelişimini ve yaratıcılığını destekleyen en etkili yerdir. Bu nedenle sanata gönül veren çocukları, gençleri ve tüm Ordu halkını Konservatuarımıza bekliyoruz.”

            Kayıtlarla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların Konservatuarın 225 30 43 no ’lu telefonunu arayarak bilgi alabilecekleri belirtildi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.