24-25-25 / 07/2012 Vefatlar

24-25-25 / 07/2012 Vefatlar

Karaağaç köyünden Karaalioğullarından, merhum Salih Usta'nın oğlu, Nazım ve Tevfik Usta'nın kardeşleri, Hakikat Usta'nın eşi, Hüsamettin, Kemal, merhum Tuncer Usta ve Emine Dinç'in babaları, Murat, Fuat Usta ve Fatma Çeinkaya'nın dedeleri MUSTAFA USTA v


26 07 2012 Vefatları

MUSTAFA USTA

Karaağaç köyünden Karaalioğullarından, merhum Salih Usta'nın oğlu, Nazım ve Tevfik Usta'nın kardeşleri, Hakikat Usta'nın eşi, Hüsamettin, Kemal, merhum Tuncer Usta ve Emine Dinç'in babaları, Murat, Fuat Usta ve Fatma Çeinkaya'nın dedeleri MUSTAFA USTA vefat etmiştir. Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Karaağaç Köyü aile mezarlığında toprağa verilecektir.


25 07 2012 Vefatları


CEMAL ÇELİKKOL
Ordu Belediyesi personellerinden Selahattin Çelikkol'un babası CEMAL ÇELİKKOL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gürgentepe merkez camiinde saat 11.00'de kılınacak namazdan sonra Döşek mahallesi aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 MURAT GÜLDAL
Öceli Köyünden İmamoğullarından merhum Hasan Gürdal'ın oğlu, Bakiye Gürdal'ın eşi, Nurgül, Nurşen, Yılmaz, Tevrat ve Engin Gürdal'ın babaları MURAT GÜLDAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öceli Köyü Orta camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 HAVVA YASLI

Şirinevler mahallesinden, Yaslıoğullarından Zeynep Pekdemir, Yunus Yaslı ve Ordu esnaflarından Haşim Yaslı'nın annesi HAVVA YASLI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmamhatip camiinde kılınacak öğle namazından sonra şehir mezarlığıda toprağa verilecektir.


 MEHMET GENÇYÜREK

Taşbaşı mahallesinden merhum Galip Gençyerek'in oğlu Öner, Özer, Ahmet, Adem Gençyürek'in kardeşleri MEHMET GENÇYÜREK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün taşbaşı mahallesindeki evinden alınarak orta camiinde kılınacak öğle namazından sonra Güzelyalı mahallesi şehir mezarlığında toprağa verilecektir.



24 07 2012  Vefatları


HANİFE UZUNLAR

Merkez  Sağırlı Köyünden Uzunömer oğullarından merhum Mehmet, Fadime Kızılırmakların kızı, Ömer Uzunlar’ın eşi, Hanife UZUNLAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Sağırlı Köyü Kıran Mahallesi aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 

EMİNE ALPAY

Hacı Karaali oğullarından merhum Cemal Alpay’ın eşi Kaptan, Mahmut, Ali, Celal ve Hüsniye’nin anneleri Emine ALPAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak ikindi namazından sonra Kirazlimanı Mahallesi şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

NERİMAN KIRCA

Merhum Kazım ve Kadın Karadağ’ın kızı, merhum emekli icra memuru Mehmet Kırca’nın eşi ,Cengiz Kırca,Nagihan Şen,Gülsen Karadağ,Güler Kentaş’ın anneleri Merhum Ali,Namık ve Şenel Karadağ’ın kız kardeşleri,Mustafa Karadağ,Gönül Akdeniz,Filiz Genç ve Taze Akdeniz’in kız kardeşleri,Mehmet Şen,Halil Karadağ ve Mustafa Kentaş’ın kayınvalideleri Neriman KIRCA  vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kirazlimanı Mahallesi Yeşiltepe Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

İNCİ ÇABUK

Karapınar Mahallesi Yusuf ve Emine Yılmaz’ın kızları, Burhan Çabuk’un eşi, İnci ÇABUK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karapınar (Soya Sapağı) Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Memişlideki  aile mezarlığında toprağa verilecektir.

OSMAN KURT

Ordu Esnaflarından Merhum Yüncü Mustafa’nın oğlu emekli öğretmen Gülüşan Kurt’un eşi, Gülşah Güveloğlu ve Hakan Kurt’un babaları, Ankara Keçiören Milli Eğitim Müdürü Osman KURT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Çınar Mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.