Vefatlar 10 02 2012

Vefatlar 10 02 2012

Merhum Fatma ve Hafız Şevki Aktürk'ün kızı, Tercan, Güney, İmamoğlu ve Akata ailelerininin ablası, merhum Mimar Oktay Uğurel ve Lebibe Karlıbel'in annesi, Ergin Karlıbel ve Rüksan Uğurel'in kayınvalidesi, Levent, Çağatay Karlıbel'in anneannesi, Seçil Uğur

 

Vefatlar 10 02 2012
 
Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesi Dikenli Mevkiinde Öküzcüoğullarından merhum Ali Osman Aktaş'ın oğlu, Ekrem, Cafer, Temel, Ali Osman ve Cemal Aktaş'ın babası, Kabadüz İlçe Belediye Başkanı Cihan Aktaş'ın amcası, ÖMER AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kabadüz ilçesi Başköy Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
2012-02-10
Öceli Köyü, Çakırlı Mahallesinden Çakıroğullarından Şiddet Çakır'ın eşi, Sedat Çakır, Gülbin ve Aynur Türkeli'nin annesi, Engin, Selim Türkeli'nin kayınvalidesi Mithat Çakır'ın yengesi LÜTFİYE ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öceli Köyü Çakırlı mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.
 
2012-02-10
Kabadüz ilçesi Dişkaya Köyünden Yensizoğullarından merhum Şehriye Yılmaz'ın eşi, Fatma Özdemir, Cemile Aygün,Kadem, Necmettin, Celal, adem, Çetin, Adil, Rafet ve Fikret Yılmaz'ın babası, merhum Ali Yılmaz'ın oğlu, CEMAL YILMAZ vefat etmiştir. cenazesi bugün saat 10.00'da Sivil Savunma yanındaki evinden alınarak Kabadüz Dişkaya köyünde toprağa verilecektir.
 
2012-02-10
Doktor Yener Kumaş'ın eşi, Ali Rıza ve Saadet Gül'ün kızı, Yılmaz Kumaş'ın gelini, Mahmut ve Osman Gül'ün yeğeni, Ruhan, Reyhan,İnci, Esra Gül'ün kardeşi Doktor SEÇİL GÜL KUMAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Kozağzı mahallesindeki evinden alınarak Perşembe Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
2012-02-10
Merhum Fatma ve Hafız Şevki Aktürk'ün kızı, Tercan, Güney, İmamoğlu ve Akata ailelerininin ablası, merhum Mimar Oktay Uğurel ve Lebibe Karlıbel'in annesi, Ergin Karlıbel ve Rüksan Uğurel'in kayınvalidesi, Levent, Çağatay Karlıbel'in anneannesi, Seçil Uğurel Onat'ın babaannesi, merhum Hacı Yunus Uğurel'in eşi ZEYNEP UĞUREL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sıtkıcan Caddesi Eski Vali Konağı karşısındaki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Güzelyalı Mahallesinde toprağa verilecektir.
 
2012-02-10
merhum Ahmet Yeşiltepe'nin kızı, İhsan Karaoğlan'ın eşi, Aliye, Melehat, Zekayi, Hasan ve ismail Karaoğlan'ın annesi, Celal, tahsin, Muhsin, Ali, Naci ve Cevat Yeşiltepe'nin kardeşi TALİYE KARAOĞLAN vefat etmiştir.
 
cenazesi bugün İmam Hatip camiinde kılınacak öğle namazından sonra Akçatepe Köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
2012-02-10
Kalyoncuoğullarından Cevdet, Cevat ve Şahin Kalyoncu'nun babası MUZAFFER  KALYONCU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün saat 10.. da Eymür Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.
 
2012-02-09
Alucra İlcesinden Selim, Faruk, Mehmet Dolu, Selma Akdeniz ve Emine Çağlar'ın babası, Ünal Akdeniz, Bülent Çağlar, Tülay Mercan, İlknur Dolu, Seyla Akdeniz, Efe Çağlar ve Uğur Umut Dolu'nun dedesi, Habibe Dolu'nun eşi,  MAHMUT DOLU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesindeki evinden alınarak Karşıyaka Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Şahincili Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.
 
 
 
 
2012-02-09
Perşembe Yumurtaş Köyünden Merhum Şevki Önkan'ın oğlu, Oktay, Cüneyt Önkan, Nuray Akgün ve Fatma Akbulut'un babası, Sabriye Önkan'ın eşi, Berber ENGİN ÖZKAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Öğle Namazından sonra Perşembe Yumurtaş köyünde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum