Vefatlar 09 02 2012

Vefatlar 09 02 2012

Perşembe Yumurtaş Köyünden Merhum Şevki Önkan'ın oğlu, Oktay, Cüneyt Önkan, Nuray Akgün ve Fatma Akbulut'un babası, Sabriye Önkan'ın eşi, Berber ENGİN ÖZKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Öğle Namazından sonra Perşembe Yum

 

Vefatlar 09 02 2012 
 
Alucra İlcesinden Selim, Faruk, Mehmet Dolu, Selma Akdeniz ve Emine Çağlar'ın babası, Ünal Akdeniz, Bülent Çağlar, Tülay Mercan, İlknur Dolu, Seyla Akdeniz, Efe Çağlar ve Uğur Umut Dolu'nun dedesi, Habibe Dolu'nun eşi,  MAHMUT DOLU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesindeki evinden alınarak Karşıyaka Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Şahincili Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.
 
2012-02-09
Perşembe Yumurtaş Köyünden Merhum Şevki Önkan'ın oğlu, Oktay, Cüneyt Önkan, Nuray Akgün ve Fatma Akbulut'un babası, Sabriye Önkan'ın eşi, Berber ENGİN ÖZKAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Öğle Namazından sonra Perşembe Yumurtaş köyünde toprağa verilecektir.
 
2012-02-09
Burhanettin köyü Geriş Mahallesinden Merhum Cemal Ergin'inm eşi Ayhan ve Sevinç Ergin'in eşi, Ayhan ve Sevinç Ergin'in annesi,  Öznur Yoldaş'ın kayınvalidesi, FATMA ERGİN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Burhanettin köyü Geriş Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra aynı köydekli aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.