3.ORDU DERNEKLER TURNUVASI BAŞLIYOR;

3.ORDU DERNEKLER TURNUVASI BAŞLIYOR;

Ordu ili, ilçesi, belde, mahalle ve köy derneklerinden oluşan 32 Dernek katılarak Ünyeliler Derneğinin şampiyonluğu ile son bulmuştu. Ulubey Aydınlar Köyü Derneği 2., Gölköy Haruniye Köyü derneği 3. olmuştu. Proje sahibi ve Yürütme Kurulu Başkanı Ufuk

3.ORDU DERNEKLER TURNUVASI BAŞLIYOR;

Bu yıl 3.cüsü düzenlenen Ordu Dernekler Turnuvası ön kayıt katılımları ile başladı. Geçen yıl Ordu ili, ilçesi, belde, mahalle ve köy derneklerinden oluşan 32 Dernek katılarak Ünyeliler Derneğinin şampiyonluğu ile son bulmuştu. Ulubey Aydınlar Köyü Derneği 2., Gölköy Haruniye Köyü derneği 3. olmuştu.
Proje sahibi ve Yürütme Kurulu Başkanı Ufuk GÜNGÖR yaptığı demeçte; Tüm Ordu Derneklerini bu turnuvada dostluk, birlik ve beraberlik için bir araya gelmeye davet ediyor. Ordu Derneklerinin bir araya gelmede zorlanmalarına karşın; Futbolun birleştirici özelliğinden dolayı gençlerin yoğun talebi sayesinde birliktelik sağlanıyor. Orduluların İstanbul da bu organizasyon kadar kişileri bir araya toplaması göz ardı edilmemelidir.
Ufuk GÜNGÖR; başkanlığını yaptığı yürütme kurulunda desteklerini esirgemeyen Mehmet YILMAZ, Halit KURUCU, Hüseyin AKATA, Yavuz ATİK, Ahmet BEBE, Celalettin DERVİŞOĞLU, Aydın AKYAZI, Adem ALKAPTAN, Adem ARSLAN, Ayhan BIYIK"a ayrı ayrı teşekkür etti. Yorucu ve yoğun tempoda geçiyor. Bu yoğun tempoda yürütme kuruluna destekçi Komisyonda yer alan 32 dernek temsilcileride bu yükü hafifletmekte.

Turnuvanın bu yıl Nisan sonunda başlaması düşünülmekte. Bu yıl daha coşkulu geçmesi beklenen turnuvanın tüm bilgilerini www.orduderneklerturnuvasi.tr.gg sitesinden ve [email protected] mail adresinden ulaşa bilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.