ANADOLU ATEŞİ ORDU’DA

ANADOLU ATEŞİ ORDU’DA

Önemli ve Geniş organizasyonlar gerektiren tiyatro ve konser etkinliklerini düzenleyen organizatör Vatan Çakmak şimdide 01-15 Mart tarihleri arasında Karadeniz turnesine çıkacak olan dünyada ve ülkemizde hayranlıkla izlenen Mustafa Erdoğan’ın yönettiği A

ANADOLU ATEŞİ ORDU"DA

VALİLİK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DESTEK İSTİYORUM

                                                                Haber /Yağız Alper Akata

Önemli ve  Geniş organizasyonlar gerektiren tiyatro ve konser etkinliklerini düzenleyen organizatör Vatan Çakmak şimdide 01-15 Mart tarihleri arasında Karadeniz turnesine çıkacak olan dünyada ve ülkemizde hayranlıkla izlenen Mustafa Erdoğan"ın yönettiği Anadolu Ateşi dans grubunu Ordu"ya getirmek için Valilik ve  Belediye başkanlığından destek istiyor.

Belediye başkanı Seyit Torun"la görüşen ve bu etkinlik için başkandan yardım sözü isteyen  Çakmak'a Belediye başkanı Torun " böyle büyük bir organizasyonu tek başına değilde Valilik ve Kültür Müdürlüğü"yle birlikte çözülebileceğini" ifade etti.

Kültür ve turizm kenti olma yolunda ilerleyen Ordu ilinin böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmasını isteyen organizatör Vatan Çakmak valilik ve kültür müdürlüğünde destek bekliyor.

Bizler inanıyoruzki sayın valimiz Orhan Düzgün"ün böyle güzel bir etkinliğe sıcak bakacağını ve Ordululara Anadolu Ateşi Dans Topluluğunu izlettirecektir.

Kendisiyle görüştüğümüz Vatan Çakmak"ın valilik ve belediye başkanlığına başvurduğunu, olumlu bie cevap beklediğini ifade etti.

Biz de diyoruzki; haydi sayın valimiz Orhan Düzgün, belediye başkanımız Seyit Torun, sizlerden maddi bir şey istemeyen sadece manevi destek isteyen Vatan Çakmak'a   destek vererek bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesini istiyoruz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum