BAŞKAN GÜLER’DEN KABADÜZ’E YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA YATIRIM MÜJDESİ

BAŞKAN GÜLER’DEN KABADÜZ’E YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA YATIRIM MÜJDESİ

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, Kabadüz ilçemize aradan geçen 5 yıllık süre içerisinde ilçemizin yıllık bütçesinin 5 katı kadar yatırımları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu y

BAŞKAN GÜLER’DEN KABADÜZ’E YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA YATIRIM MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde yoğun kalabalık tarafından karşılanan Başkan Güler, Kabadüz’e yeni dönemde ciddi projelerin yapılacağı müjdesini verdi.

Kabadüz ilçe merkezinde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Hilmi Güler’e, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.img-7996-001.jpeg

BAŞKAN GÜLER: “KABADÜZ İLÇEMİZ YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA YATIRIM ALACAK”

Kabadüz Muhtarlar Derneğinde açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Aradan geçen 5 yıllık sürede ilçemizde önemli yatırımları tamamlayarak hizmete aldık” dedi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, Kabadüz ilçemize aradan geçen 5 yıllık süre içerisinde ilçemizin yıllık bütçesinin 5 katı kadar yatırımları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu yatırımların hepsi uzun vadeli yatırımlar olmakla beraber ilçemizin geleceğine yön verecek yatırımlar oldu. Bunların haricinde yeni dönem Ordu’muz için, Kabadüz’ümüz için ekonomik büyümenin yaşandığı bir dönem olacak. Bunun için hem gücümüz hem de potansiyelimiz var. Ayrıca şunun da altını çizmek istiyorum. Projelerimiz arasında yer alan ve şu an kurulma aşamasında olan “Üretim Vadisi” projemiz hızla devam ediyor. Bu çalışma kapsamında ikinci organize sanayi bölgesi için çalışmalar yapıyoruz. Kabadüz ilçemize de yakın olan bu proje kapsamında 100’ün üzerinde iş yeri kurulacak. Hem ekonomik hem de istihdam açısından bölgeye önemli katkılar verecek. Bu kuracağımız alana yatırım yapmak isteyen herkesi teşvik edeceğiz. Onların bu bölgede olmalarını sağlayacağız”

img-7986.pngMHP ORDU MİLLETVEKİLİ NACİ ŞANLITÜRK: “YENİ DÖNEMDE İLÇEMİZ ÖNEMLİ YATIRIMLARIN MERKEZİ OLACAK”
Yapılan ziyarette bir konuşma yapan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, şu sözlere yer verdi:
“Öncelikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın Kabadüz ilçemize kazandırdığı yatırım ve hizmetler nedeniyle bir Kabadüzlü olarak teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yeni dönemde bu hizmetler katlanarak artacak ve ilçemiz daha da gelişecektir. Kabadüz ilçemizin de kalkınmasında önemli bir rol oynayacak olan üretim vadisi projesinin yeni dönemde tamamlanarak hem şehrimizin hem de ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yok. Bunun haricinde Ordu Büyükşehir Belediyemizin ilçemize kazandırdığı önemli yatırımların yeni dönemde de katlanarak artacağından hiç şüphemiz yok. Bu kapsamda yaklaşan yerel seçimlerde en güçlü şekilde Cumhur İttifakı adayımıza desteğimizi vermemiz gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum.”

“AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ İBRAHİM UFUK KAYNAK: “HİZMET ASLA TESADÜF DEĞİLDİR”
Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, şu ifadelere yer verdi:
“İki dönem Bakanlık yapmış Sayın Hilmi Güler inşallah Belediye Başkanlığını yeniden alacaktır. Hizmet tesadüf değildir. Planlama da bir akıl gerektirir. Bir yola girdik o birliğin içerisinde kalacak ve o doğrultuda çalışacağız.”

Kabadüz Muhtarlar Derneğinde yapılan toplantı daha sonra karşılıklı istişare ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.