Bombay baskını ve nedenleri

Hindistan bombaydaki kanlı saldırıyı kınıyoruz.

Hindistanda hatırı sayılır bir müslüman nufus var. takriben 200 milyon kadar . 1948 deki bölünmeye kadar beraber yaşadılar .

Pakistan kurulunca büyük göç yaşandı nufus degişimleride oldu .

Müslümanlara yönelik kanlı saldırı ve katliamlar yaşandı.

Asıl önemli meselelerden birisi Keşmir sorunu, bu sebeble Pakistanla iki savaş yaşandı 1965 ve 1971 Dogu Pakistan Bangaldeş oldu.

Hindistandaki bu olumsuzluklar anında pakistana yansımakta ve pretosto gösterileri büyük şehirlerde hayatı felç eder duruma getirmekte.

Bende bu olaylara şahit oldum 1989 da pakistana gittigimde karaçi şehrinde olaylar olmuş sokaga çıkma yasagı uygulanmış, kaldıgımız yerden dumanları görmekte idik, uçakların alçaktan uçmaları tedirginlikte yaratmıştı.

Sabah lahora dönmek için istasyona gittigimizde sokaklar boştu ve özel izin alıp trene bindik.Tren güzelgahında yanan arabalar kamyonlar , her köşe başında askerleri görüyorduk , soruyoruz neden oluyor bu olaylar . Keşmir de olan olayların protestosu oldugu söyleniyor bize . Pakistanın iç siyasetini de derinden etkiliyor .

Birde 1992 deki hindistandaki Babür mescidinin fanatik hindular tarafından yıkılması olayıda , pakistandaki olaylara sebeb oluşturmakta pakistanlılarda hindu tapınaklarına saldırmak yıkmak gibi misillemelerde bulunmuşlardı.

Bu gelişmeler ülke siyasetlerinin temel konuları , yakın zamanda yapılan hindistan parlemonto baskını ,iki tarafın nüklüer deneme yapmaya varacak şekilde kendini gösterdi hintliler her olayda pakistanı sorumlu tutmaktalar .

Son bombay saldırısının altında yatan nedenlerden biriside Keşmire ziyarette bulunan israil ordusundan yetkililerin ziyareti , anlaşılır gibi degil .

HİNDİSTANDA 20 MİLYON YAHUDİ NUFUSU YAŞAMAKTA

Saldırılardan biriside yahudi kuruluşlarına yapıldı ve tüm rehineleride öldürdüler . 2006yılında israile 700 yakın hind yahudisi getirildi , bunlara kayıp kavim diye isimlendiriliyor.Hahamlar bunların yahudiligini tescil etmişlerdi.

Gözleri çekik yahudiler. Antisemitizm (yahudi karşıtlıgı)bir siyonist politikadır.

Yahudileri israile gelmesi için planlanmakta. Avrupada yapılan soykırım politikalarıda buna dahildir.

Hitleri finanse edenler destekleyenler hep siyonist yahudiler olmuştur.

İsraile göç etmedikleri için cezalandırılmışlardır.

Bundan şunu anlıyoruzki her fitnenin altında ABD VE İSRAİL VARDIR.
1982de srilankadaki tamil ayrılıkçı hareketini örgütleyip yetiştirenlerde mossad dır. Bu eylemleri teşfik edip bir müslüman hindu savaşı çıkarmak amaçlıdır. Hatta pakistanın nüklüer tesislerini ortak vuralım teklifi yapan israile hint hükümeti sıcak bakmamıştı. Her iki ülkenin hassas noktalarına yapılan bu profakatif eylemler , her iki devletede fayda saglamıcaktır.

1997 de hindistan seyahatimde bir hafta delhide kalmıştım. Bu gün hindistanda camiler medreseler ve islami kurumlar özgürce faliyetlerini sürdürüyorlar .

Parlemontolarında müslüman milletvekilleri ve partileri var.

Bu kaos ortamından yararlanmak isteyen kesimler bellidir.

ALLAH hindistanın ve pakistanın dirligini ve birligini bozmasın .

ABD nin eski dışişleribakanı ve ulusal güvenlik danışmanlıgını yapan ve CFR , BİLDERBEG gibi kuruluşların önemli şahsiyeti alman yahudisi henri kısinger 32 gün programında dinlemiştim şöyle demişti 2050 nin dünya lideri hindistan olacaktır.

Mehmet ali birand "Neden dediginde" kısınger şöyle demişti . Çünkü onlar ingilizce ve matamatik biliyorlar.

Süreç onu gösteriyor bu dedigmiz olay onbeş veya on altı sene önce söylenmiş bir söz".Efendim bizde derlerya yurtta sulh cihanda sulh "bende diyorumki yurtta savaş cihanda savaş "Malesef dünyanın ve ülkemizin hali bu.
Pakistana ABD nin saldırı yapmak gibi emelleri oldugunuda biliyoruz.  Obama da böyle bir ifade kullanmıştı. Gerekçe oluşturmaya çalışıyorlar .

Müslümanların bu haçlı seferlerine karşı uyanık olmalarını , dostunu düşmanını iyi bilmeleri gerekiyor.

Bombay daki saldırlarda kabul edilemez , sivillerin aşikare öldürülmeleri Müslüman ların tarzı eylemler olmamalıdır.

Müslümanları terörize eden , bireysel çıkış yapmaya zorlayan organizasyonların altında da batılı gizli servisler vardır.

Bu böyle bilinmelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar