Seçim Kazanı:AKP’nin ölü toprağı

Seçim Kazanı:AKP’nin ölü toprağı

Başbakan’ın gelmesiyle birlikte Ordu’da bir rüzgar yakalayacağı konusunda beklenti içinde olan herkes gibi biz de, ne oluyor yahu!? demeye başladık...

AKP"nin ölü toprağı                                                                               Başbakan"ın gelmesiyle birlikte Ordu"da bir rüzgar yakalayacağı konusunda beklenti içinde olan herkes gibi biz de, ne oluyor yahu!? demeye başladık.


Gerçi bize göre, malumun ilanı olan Bahar Çebi"yi “yalnızlaştırma politikası” CHP Başkan adayı Kenan Çebi"nin deyimiyle photoshop duvarlarından dönmeye başladı.


Autocad programı ile neredeyse meraklı ilkokul çocuklarının yapabileceğinin bile gerisinde sayılabilecek animasyonları önümüze proje diye sunanlar, Bahar Çebi"ye hayal sattırma yarışına girmiş gibiler…

   SKM'nin seçimpolitbürosu gibi çalışması çok tuhaf durumlara neden oluyor.

  Örneğin Bahar Çebi'nin SKM tarafından organize edilen günlük programında saatler ve katılacak ekip üyeleri bile müsamereye gidecek çocuklar misali önceden hazırlanmış hangi saatte ve kaç kişiyle ve kimlerle ve hangi sokakta olacağı programlanan Bahar Çebi'nin haraket kabiliyeti alabildiğine kısıtlanmış.

 Sanki seçim almayalım da ne olursa olsun...
Geniş bir kitle tarafından Bahar Çebi"nin SKM"ye esir değil tavır almasının zamanının neredeyse geçtiğini söylemeleri bakalım Bahar Hanım"ın kulağına gidecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum