Orduspor Altay hazırlığında

Orduspor Altay hazırlığında

Orduspor Cumartesi günü Altay ile 19 Eylül Stadı'nda oynayacakları karşılaşmanın hazılrıklerına son hız devam ediyor.

Orduspor Basın Sözcüsü Erkan Şahin, Altay maçından galibiyetten başka bir sonuçla ayrılmayı düşünmediklerini belirterek, "Takım oyununu sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.
Ligin devre arasında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya moralli başlayacaklarını belirten Erkan Şahin, cumartesi günü Altay ile yapacakları zorlu karşılaşmaya sıkı hazırlandıklarını dile getirdi. Altay'ın alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini ancak kendilerinin de bir hedef belirlediğine dikkat çeken Şahin, "Oyuncularımız sabırsızlıkla bu maçı bekliyor. Ligin ilk haftası deplasmanda aldığımız galibiyetin aynısını 19 Eylül Stadı'nda tekrarlamak istiyoruz. Takım oyunumuzu sahaya yansıttığımız sürece ligde bizi yenecek takım yok. Yeter ki gerçek gücümüzü sahaya yansıtalım. Altay karşısında alınacak galibiyetle iki basamak yükselmeyi planlıyoruz. Hedefimiz olan Süper Lige çıkmak istiyorsak evimizde puan kaybetmememiz gerekiyor. Bu karşılaşmadan galibiyetten başka bir sonuçla ayrılmayı düşünmüyoruz'' dedi.
Öte yandan, Orduspor, Altay maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde Orduspor Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden milli oyuncu Okan Yılmaz haricinde tüm futbolcular katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum