BAŞKAN TÖREN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN TÖREN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

“Kadınlarımız, tıpkı istiklal mücadelemizde olduğu gibi ülkece hepimizin yüreklerini dağlayan deprem felaketinde de mücadeleleri, cesaretleri, şefkatleri ve merhametleri ile milletçe umudumuz oldular. Onların şefkatleri ile yaralarımızı saracağız, onları

BAŞKAN TÖREN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Kadınlar gününü kutlayan Başkan Tören “Medeniyetin, ailenin, merhametin, hayatın ve emeğin kurucu gücü kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. 

24811Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin hemen ardından Adıyaman Gölbaşı’na görevlendirilen ve 1 aydır yaraları sarmak için bölgede çalışmalarına devam eden Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Kadınlarımız, tıpkı istiklal mücadelemizde olduğu gibi ülkece hepimizin yüreklerini dağlayan deprem felaketinde de mücadeleleri, cesaretleri, şefkatleri ve merhametleri ile milletçe umudumuz oldular. Onların şefkatleri ile yaralarımızı saracağız, onların cesaretleri ve özverileri ile hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız. 

Kadına saygı, değerlerimizin, tarihimizin ve sosyal hayatımızın temel dinamiğidir.  Bizler, ‘Cennet anaların ayakları altındadır.’ diyen bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman ve her zeminde baş tacı eden bir geleneğin temsilcileriyiz.

Altınordu Belediyesi olarak Kadın merkezli yatırımlarımızla; kadınlarımızın iş hayatına daha çok katılımlarını sağlamak, hayatın her alanında daha aktif bir rol almalarına öncülük etmek amacıyla birçok çalışmayı hayata geçirdik. 

Kadınlarımızı sadece üretimin değil aynı zamanda kültürün, tarihin, edebiyatın, sanatın ve yaşamın da öznesi olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de kadın istihdamına öncelik veren uygulamalarımız ve politikalarımız yine aynı kararlılıkla devam edecek.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehit ve gazi annelerimiz başta olmak üzere depremzede annelerimizin ve ailenin, merhametin, hayatın emeğin kurucu gücü üreten, eğiten, yetiştiren, özverinin timsali tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.