Tören: Çalışan Gazeteciler günün kutlu olsun

Tören: Çalışan Gazeteciler günün kutlu olsun

Tören: Çalışan Gazeteciler günün kutlu olsun

Tören: Çalışan Gazeteciler günün kutlu olsun

Ordu Altınordu belediye başkanı aşkın tören 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü yaptığı açıklamada; 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum Dedi

24753

BAŞKAN TÖREN’DEN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI 

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Basının demokratik ve şeffaf yönetimlerin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu kapsamda şehrimizdeki, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerin doğru şekilde anlaşılıp yorumlanması ve halkımızın bilgilendirilmesinde gazetecilerimizin etkin bir rolü bulunmaktadır.

Özellikle günümüzün hızla küreselleşen dünyasında; kitle iletişiminin önemi daha da artmıştır. Basın; milletimizin, insanımızın ve şehrimizin ortak sesi ve kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir. 

Gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza giren yeni medya mecralarının gazetecilik adına sunduğu imkanların da meslek ilkeleri ve basın ahlakından taviz vermeden kullanılması hayati önemdedir. Bilginin yayılma hızının baş döndürücü şekilde arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı her zamankinden daha da kıymetli hale gelmiştir.

Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan basın mensuplarımızın en önemli vasıfları; gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır.

Şehrimizin gelişimi ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz Altınordu’muzun değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm gazeteci dostlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor; sağlık esenlikler ve çalışma hayatlarında başarılar diliyor, tüm basın emekçilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.