Tören:30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Tören:30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zaferi’nin, Anadolu’yu ezeli ve ebedi vatanımız olarak bir kez daha tescil ettiğini ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos, milletimizin kendisine ömür biçen emperyalist niyetleri kursaklarda bıraktığı ve Cumhur

Ordu Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören:30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun mesajı yayınladı

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

24663

 

BAŞKAN TÖREN’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos Zaferi’nin, Anadolu’yu ezeli ve ebedi vatanımız olarak bir kez daha tescil ettiğini ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“30 Ağustos, milletimizin kendisine ömür biçen emperyalist niyetleri kursaklarda bıraktığı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açtığı tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biridir.

 

Her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen 1919’da yakılan istiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır.

 

Asırlara sâri şanlı tarihimizin köşe taşlarından biri olan Büyük Zafer’in 100. yıl dönümünü kutlamanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.

 

30 Ağustos’ta kazanılan bu destansı zafer tarihten silinmek istenen Türk milletinin yeniden şahlanışının adıdır.

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin de müjdecisi olan bu Zaferle Türk Milleti, şehit kanlarıyla sulanan vatanı üzerinde asla boyunduruk kabul etmeyeceğini göstermiş ve 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir. 

 

Zaferlerimize ilham veren ruh, inanç ve irade, 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimize istikamet çizmektedir. Bizim, hizmet aşkımızın temelinde de işte bu ruh vardır. 

 

Yapacağımız her işi birlikte başaracak, şehrimizi değer üreten marka şehirler arasına taşırken bundan 100 yıl önce Dumlupınar’da şaha kalkan imanın rehberliğinde, birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlara hep beraber yürüyeceğiz.

 

Bu vesileyle başta İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız, ezanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, çok değerli hemşehrilerimizin ve aziz Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.