Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Ramazan; kardeşliktir, paylaşmaktır, sabırdır, berekettir, ibadettir’ diyerek bu mübarek ayda şehrimizde gönül köprüleri kurduk. Gönül sofralarımızda komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, farklı kesimlerden vatandaşlarımızla ramazan'ın be

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören:

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun dedi

24601

BAŞKAN TÖREN: “BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRDİĞİMİZ KARDEŞLİĞİMİZİ YENİLEDİĞİMİZ MÜSTESNA GÜNLERDİR” 

 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bayramların kardeşlik, birlik beraberlik ve sevinç günleri olduğunu ifade eden Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi: 
 
“Bir tarafta Paylaşma ve bereket iklimi bir Ramazan'ı daha uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci kalplerimizi dolduruyor.
Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. 
 
Ramazan; kardeşliktir, paylaşmaktır, sabırdır, berekettir, ibadettir’ diyerek bu mübarek ayda şehrimizde gönül köprüleri kurduk. Gönül sofralarımızda komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, farklı kesimlerden vatandaşlarımızla ramazan'ın bereketini faziletini ve birlikte paylaştık. 
 
Şimdi şükretme ve sevincimizi, neşemizi, huzurumuzu birbirimizle paylaşma zamanı.
Bayramlar; her yüreğin muhtaç olduğu mutluluğu, güveni ve dostluğu yaşama, diğer yüreklere de yaşatma fırsatı veren manevi mevsimlerdir. 
Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna ve mukadaddes günlerdir. 
 
Gönüllerimize ektiği muhabbet tohumları ile kalplerimizde sevgi ve merhamet çiçekleri açtıran bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi için de önemli fırsatlardır.
Kardeşliğimizi büyütelim sevinç ve coşkumuzu paylaşarak çoğaltalım.
Gönül ve hayır dua almayı ihmal etmeyelim ki, bayram bayram ola. 
 
Bu vesileyle, sevinç mutluluk ve huzur vesilesi Ramazan Bayramı'mızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu Mübarek Bayramın değerli hemşehrilerim, şehrimiz, milletimiz, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.