Tören: 23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk bayramı kutlu olsun

Tören: 23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk bayramı kutlu olsun

Tören: 23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk bayramı kutlu olsun Tören, “Her 23 Nisan, ataların mirası çocuklarımızın şuuruyla hep taze kalan, umudu her daim yenileyen bir anlayışın ifadesidir. Bunun da ötesinde çocuklarımızın taptaze ve saf dilleriyle, ayrım

24574

Tören: 23 Nisan ulusal egemenlik Çocuk bayramı kutlu olsun

BAŞKAN TÖREN, “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLU VE MÜREFFEH BİR ŞEKİLDE YAŞAYACAKLARI BİR ŞEHİR İNŞA ETMEKTE KARARLIYIZ”

 

23 Nisan tarihinin milletimizin iradesinin yegâne tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun yıldönümü olduğunu hatırlatan Başkan Aşkın Tören, “23 Nisan 1920 tarihini topyekûn bir milletin, bağımsızlık ve hürriyet yolunda irade beyanının egemenlik şuuruyla ete kemiğe büründürdüğü gündür” dedi.

“Çocuklarımızın mutlu ve müreffeh bir şekilde yaşayacakları bir şehri inşa etmekte kararlıyız” diyen Başkan Tören, “Her 23 Nisan, ataların mirası çocuklarımızın şuuruyla hep taze kalan, umudu her daim yenileyen bir anlayışın ifadesidir. Bunun da ötesinde çocuklarımızın taptaze ve saf dilleriyle, ayrımsız bir şekilde dünyanın tüm milletlerine barış ve umut çağrısı yaparız her 23 Nisan’da. 

Çocuklarımızın mutlu bir şekilde yaşayacakları, hatta onların da çocuklarının müreffeh bir şekilde yaşayacakları şehri inşa etmekte kararlıyız. 

Buradan hareketle, umudumuzu her dem taze tutan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.