Tören: Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Tören: Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Tören: Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören:

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

 

24348

BAŞKAN TÖREN’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 
Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
 
Miraç gecesinin içinde birçok müjdeyi barındıran müstesna zaman dilimlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Miraç, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmetlerle dolu kutlu yolculuğunun gerçekleştiği müstesna bir zaman dilimidir.  
Miraç, elemin, kederin, çaresizliğin, ümitsizliğin inançla, sabırla, tedbirle biteceğinin ve güzel günlere ulaşılacağının müjdesidir.  
İçerisinden geçmekte olduğumuz bu zorlu süreci tedbirlere hassasiyetle, eksiksiz uyarak, birliğimizi kardeşliğimizi muhafaza ederek, dayanışma ve yardımlaşma ruhu ile atlatacağımıza ve Allah’ın yardımıyla başaracağımıza yürekten inanıyorum.  
Bu müstesna gecede pandemi ile yaşadığımız sıkıntılı süreçten kurtulmamız ve sağlık esenlik dolu daha huzurlu bir dünya için hep birlikte dualarımızı miraca gönderelim! 
 
Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili’nin, milletimiz ve İslam âlemi için birlik ve dirliğe, sağlık ve esenliğe, şehrimiz için bolluk bereket ve kardeşliğe, aziz şehitlerimiz için rahmete vesile olmasını diliyorum.
 
Büyük Altınordu ailemizin, gurbetteki diğer yarımız olan hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.