Güler:Vefatının 82 yılında  Rahmetle Anıyoruz

Güler:Vefatının 82 yılında Rahmetle Anıyoruz

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet Hilmi Güler : Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıldönümünde Rahmet ve saygıyla anıyoruz dedi

Güler: Vefatının 82 yılında  Rahmetle Anıyoruz

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet  Hilmi Güler : Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıldönümünde Rahmet ve saygıyla anıyoruz dedi24233

ARAMIZDAN AYRILIŞININ 82. YILI

SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Atatürk, tüm dünyanın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamıdır” dedi.

Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet, saygı ve özlemle yad ediyorum.

İstiklal Savaşımızın başkomutanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak gururla andığımız Mustafa Kemal Atatürk üstün nitelikleri, ileri görüşlülüğü, liderliği, siyasi ve askeri başarıları ile yaşadığı çağa damgasını vuran bir dünya lideridir. Atatürk, sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm dünyanın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamıdır. 

Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti; birlik, beraberlik ve bütünlük içinde vatanına ve özgürlüğüne sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacak, dünyada hak ettiği yere yükselecektir.

Kurtuluş Savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 82. ölüm yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkbaşta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, canlarını bu topraklar için feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, saygı ve şükranlarımısunuyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.