Ceylan:Sendikadan gelen her yazı resmidir, gereğini yapacaksınız.

Ceylan:Sendikadan gelen her yazı resmidir, gereğini yapacaksınız.

Şimdi buradan SES Ordu şube başkanı olarak uyarıyorum. İdareciliğinizi eşinize, arkanızdaki siyasi güce güvenerek yapmayın, Kendinize gelin bu devran böyle sürmez sizden önce idarecilik yapanlar aramızda bizimle çalışıyor, sizde yarın o yüksek koltuklar

Ceylan: Sendikadan gelen her yazı resmidir,
gereğini yapacaksınız.
  SES Ordu şube eş Başkanı Ferit CEYLAN yazılı bir açıklama yaparak;
İlimizde biz sendikacılığı üyelerimizle beraber mesaimizi alnımızın teri ile çalışarak yapmaktayız. Yemeğimizi yemekhanede arkadaşlarımızla, çayımızı kantinde yine arkadaşlarımızla birlikte içeriz. SES olarak hiçbir ilimizde profesyonel yönetici uygulamamız yoktur. Maaşımız işyerlerinde çalıştığımız için kurumdan almaktayız. Üye aidatlarımız yönetici cebine girmez hesaplarımız açıktır her çalışan rahatlıkla inceleyebilir. SES sendikacılığı kurumlarda yapar, yöneticilerini siyasiler değil, üyeleri belirler.
 
İlimizde sendika başkanlarını ve idarecileri siyasi irade belirlediği için kendilerini dev aynasında görenler var.
Sağlıkta bir sendika başkanın eşi iki dönemdir, sendikanın yetkili olduğu Ordu Devlet Hastanesinde idareci olarak atanıyor, biz bu olayı etik bulmadık ama tarafsız olacak ise hiç kimse eşinin yaptığı iş gereği görevinde yükselmesini dillendirmek kendimize yakıştırmadık.
 
Bugüne kadar hiçbir kimseyi eşinde, ailesinde eleştirmedik ama görüyoruz ki bu yönetici siyasi gücü ve eşinin sendika başkanı olmasını fırsat bilerek kuruma taraflı tutum sergilemektedir.
Kendi düşüncesi dışındaki sendika yazılarını, yasaya göre değil kendi düşüncesine göre değerlendiriyor.
Yasa maddeleri ile yazıları bile ilgili yasayı okuyarak değil de, başka yerlere sorarak uyguluyor. Yasa ve yönetmenliği bilmeyen hiç kimse o koltukları işgal edemez.
 
Buradan bir kez daha sesleniyorum, sizin karşınıza gelen bir sendika başkanı, onu bir kurumun temsilcisi olarak değerlendireceksiniz, elinde resmi yazı ile gelen sizin çalışanının değildir. Sendikanın temsilcisidir.
 
Sendikadan gelen her yazı resmidir, gereğini yapacaksınız.
Yasa ve yönetmenliği bilmiyorsanız sendikamıza resmi yaza yazarsınız biz sizlere yasa ve yönetmenlikleri yazarız öğrenirsiniz.
 
Sayın idareci bugüne kadar kulağımıza gelen, eşinizin sendikasına üye kayıtları yapmanız, eşinizin sendikasına üye olanlara ayrıcalık yapmalarınızı zaman zaman basından ve arkadaşlarımızdan duyduk yaptıklarınızı hep şöyle değerlendirdik, “kendine yakışanı yapıyor” Ordu kamuoyu huzurunda soruyorum Antalya ve Kızılcahamam kamplarına giden sendika üyelerine yasanın hangi maddesine göre izin verdiniz.
Kamp toplantılarına gidenlere ses çıkarmayanlar SES in yönetimini belirleyecek delege iznini kesmeye çalışıyor.
 
Şimdi buradan SES Ordu şube başkanı olarak uyarıyorum. 
İdareciliğinizi eşinize, arkanızdaki siyasi güce güvenerek yapmayın, Kendinize gelin bu devran böyle sürmez sizden önce idarecilik yapanlar aramızda bizimle çalışıyor, sizde yarın o yüksek koltuklardan aşağı ineceksiniz devletin kurumları babanızın çiftliği değil, hiç kimse SES üyelerine kraldan çok kralcılık yapmasın arkasındaki güç kim olursa olsun o koltuklarınızı öyle bir sallarım ki aşağı düştüğünüzde aklınız başınıza gelir.
 
SES bugüne kadar gücünü hep üyelerinden aldı, SES in gücü vurduğu yumruktadır o yumruğun sesi kafalarınızdan gitmez, neye uğradığınızı şaşırırsınız.
 
Sizleri son bir kez uyarıyorum, idareciliğinizi tarafsız yapın, karşınıza gelen bir yöneticiyi, bir kurumun temsilcisi olarak görün, gelen yazıları, birilerine sorarak değil yasaya sorarak değerlendirin, yoksa gereğini yapmayı biliriz, dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.