VEFAT  21.03.2018

VEFAT 21.03.2018

VEFAT 21.03.2018


VEFAT  21.03.2018

 

   Dereiçi Mahallesinden Çavuşoğulları’ndan Merhum Recep Ali Yılmaz’ın eşi, Hüsnü, Ahmet, Beytullah, Abdullah, Huriye, Hatice, Hacer ve Dereiçi Mahallesi Muhtarı Adem Yılmaz’ın anneleri FATMA YILMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Dereiçi Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Mübarek Mahallesinden Merhum Hacı Rıfat Demir’in eşi, Mustafa, Yasemin, Çakır, Cemile ve Gülden Demir’in anneleri İKRAMİYE DEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Mübarek Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Perşembe İlçesi Beyli Mahallesinden Hüsemoğulları’ndan Merhum Nuri Şahin’in oğlu, Engin ve Ünal Şahin’in babaları CEVAT ŞAHİN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Beyli Aşağı Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Ulubey İlçesi Refahiye Mahallesinden Merhum Memiş Yavuz’un oğlu, Merhum Burhan, Feyzi, Osman, Dursun Ali, Lütfiye Güney, İbrahim Yavuz ve Şadiye Sönmez’in kardeşleri, Elmas Yazıcı, Celal, Necat, Sedat ve Cemal Yavuz’un babaları AHMET YAVUZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından aynı gün Refahiye Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.