VEFAT 27.02.2018

VEFAT 27.02.2018

VEFAT 27.02.2018

VEFAT 27.02.2018

 

   Bayadı Mahallesinden Kanderoğulları’ndan Kazım Kandemir’in oğlu, Mehmet, Zeki, Nazım, Hamdi Yusuf, Ali ve Merhum Emin Kandemir’in yeğeni, Alpay Kandemir, Sevinç Türkeli’nin kardeşleri Muammer Türkeli’nin kayınbiraderi ALPER KANDEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kuşgediği Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Kökenli Mahallesinden Tekoğulları’ndan Merhum Turan Bayazıt’ın oğlu, Ayhan Bayazıt ve Serap Dikici’nin kardeşi, Filiz Bayazıt’ın eşi, Polat Bayazıt’ın babası MURAT BAYAZIT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kökenli Mahallesindeki evinin önünde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Merhum Mehmet Ali Memecan’ın eşi, Merhum Gülsüm, Osman, Hilmi, Tahsin, Kazım ve Hasan Tahsin Memecan’ın yengeleri Salih ve Melih Memecan’ın anneleri NURTEN MEMECAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Gökömer Mahallesinden Kovanlık Mevkiinden Merhum Avni Ünlü’nün eşi, Gökömer Mahallesi Eski Muhtarı Ali Dervişoğlu’nun kayınvalidesi ŞEKER ÜNLÜ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kovanlık Mevkii Mescidinde Saat 14:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.