VEFAT 26.02.2018

VEFAT 26.02.2018

VEFAT 26.02.2018


VEFAT 26.02.2018
 
 
   Durak Mahallesi Şıhlar Mevkiinden Recepoğulları’ndan Merhum Salih Akkaya’nın oğlu, Merhum Şükrü, Merhum Cafer, Ferhat ve İsmet Akkaya’nın kardeşleri, Salih Akkaya’nın babası CEMAL AKKAYA vefat etmiştir
 
   Cenazesi bugün İmam Hatip camiinde Saat 10.00 da kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Şıhlar Mahallesinde öğle namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
Gülyalı İlçesi Kestane Köyünden Merhum Dr. İbrahim Şahin’in eşi ÇİÇEK ÖZTÜRK vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Meydan Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Güney köy Köseli Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Altınyurt Mahallesinden Ali Günaydın’ın babası İLYAS GÜNAYDIN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Doğakent Sitesindeki evinin önünde Saat 09:30 da kılınacak cenaze namazından sonra Trabzon İli Vakfıkebir ilçesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Alambey Mahallesinden Müsüroğulları’ndan Ordu İli Eski Esnaflarından Merhum Mahmut Yüksel’in eşi, Merhum Bilal ve Şenol Yüksel’in anneleri TALİYE YÜKSEL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Alambey Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.