VEFAT 22.02.2018

VEFAT 22.02.2018

şarkiye Mahallesinden Turgut Öcalan’ın eşi, Osman, Mustafa, Fatma, Ayşe ve Emine’nin annesi FAHRİYE ÖCALAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bulancak İlçesi Merkez Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şemsettin Mahalle a


VEFAT 22.02.2018
 
   Düzköy Mahallesinden Dumanoğulları’ndan Aydın Duman’ın eşi, Merhum Soner, Taner, Arzu ve Emine Duman’ın anneleri BEHİCE DUMAN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Şirinevler Mahallesindeki evinden alınarak İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Düzköy Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 Karaağaç Mahallesinden Abaşoğulları’ndan Merhum Mustafa Abaşoğlu’nun oğlu, Merhum Lütfiye Abaşoğlu’nun eşi, Muzaffer, Engin, Ersin, Sema, Hayriye ve Selma’nın babaları İBRAHİM ABAŞOĞLU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
 Palaşoğulları’ndan Fikret Palaşoğlu’nun eşi, Olgun, Selçuk ve Neslihan Palaşoğlu’nun babaları Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu Sanatçılarından ŞAKİR PALAŞOĞLU vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Kirazlimanı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
Güzelyalı Mahallesinden Ekizoğulları’ndan Merhum Eyüp ve Merhume Durdiye Ekiz’in kızı, Merhum Yekta Ekiz’in eşi, Hülya Olgun, Oya ve Ertan Ekiz’in anneleri TÜRKAN EKİZ vefat etmiştir.
 
 
 Cenazesi bugün Kirazlimanı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Şarkiye Mahallesinden Turgut Öcalan’ın eşi, Osman, Mustafa, Fatma, Ayşe ve Emine’nin annesi FAHRİYE ÖCALAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Bulancak İlçesi Merkez Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şemsettin Mahalle aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.