VEFAT 31.01.2018

VEFAT 31.01.2018

VEFAT 31.01.2018

VEFAT 31.01.2018

 

   Giresun Alucra İlçesi Karaağaç Köyünden Emine Ekmekçi’nin eşi, Meliha, Mehmet, Nurcan, Yalçın, Adem ve Uğur Ekmekçi’nin babaları, Aziz Ekmekçi’nin kardeşi SEYİT EKMEKÇİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ordu ili Ulu Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hatipli Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

  Efirli Eşraflarından Merhum Ahmet Şefik ve Merhume Naime Üçer’in kızı, Erdem Altmışdörtoğlu’nun annesi Abdurrahim, İsmail Hakkı Üçer ve Nilgün Sodan’ın kardeşleri NURVER ÜÇER vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Efirli Mahallesi Yalı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Merhum Ahmet Güneş’in kızı, Eski Ordu Esnaflarından Merhum Seyfettin Padar’ın eşi, Bekir, Levent, Osman, Murat Güldoğan ve Ayşe’nin anneleri ÇİÇEK PADAR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesi Ensar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

  Kuylu Mahallesinden Melikoğulları’ndan Merhum Ferhat Özdemir’in eşi, Nami, Savaş, Sevim ve Derya’nın anneleri SERHAT ÖZDEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kuylu Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

    Eyüplü Mahallesi Kuvancıoğulları’ndan, Merhum Salih Kuvan’ın oğlu, Ali ve Mustafa Kuvan’ın kardeşleri, Özlem Kuvan Korkmaz’ın babası Köy Hizmetleri Emeklisi SALİH KUVAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kuvancıoğlu Mevkii Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

  Perşembe İlçesi Polatlı Mahallesinden Merhum Hasan Gür’ün oğlu, Merhum Nebahat Çoluk, Ali ve Adil Gür’ün kardeşleri, Gökhan, Fidal ve visal Gür’ün babaları, Yüksel Gür’ün eşi Emekli İş Bankası Müdürü AHMET GÜR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Perşembe İlçesi Yeni İhsaniye Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.