VEFAT  30.01.2018

VEFAT 30.01.2018

VEFAT 30.01.2018

VEFAT  30.01.2018

 

  Bucak Mahallesi Sakinlerinden Zülfiye Pamuk’un eşi, Hanife, Burhan, Hasan, Yılmaz Pamuk’un babaları Bucak Mahallesi Esnaflarından Bakkalcı MEHMET PAMUK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bucak Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

 

      Öceli Mahallesi Ömerli Mevkiinden, Müderrisoğulları’ndan Merhum Mehmet Şaşmaz’ın oğlu, Merhum Durmuş, Hasan ve Kemal Şaşmaz’ın kardeşleri, Mualla, Hatice ve Hayrettin Şaşmaz’ın babaları, Hanife Şaşmaz’ın eşi CEMAL ŞAŞMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Öceli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Merhum Yusuf ve Hayriye Mağden’in oğlu, Emine Mağden’in eşi, Ahmet, İsmail Mağden ve Ayşegül Bakova’nın kardeşleri, Pınar ve Serhat Mağden’in babaları Orman İşletme Memuru CEMİL MAĞDEN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kumbaşı Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bozukkale Mağden aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.