VEFAT 22/ 20/19 / 01.2018

VEFAT 22/ 20/19 / 01.2018

VEFAT 22/ 20/19 / 01.2018


VEFAT 22.01.2018

 

   Karaağaç Mahallesinden Kurucuoğulları’ndan Merhum Mustafa Kurucu’nun oğlu, Selahattin ve Sebahattin Kurucu’nun kardeşleri, Merhum Bahattin ve Musatafa Kurucu’nun babası NURETTİN KURUCU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Kabadüz İlçesi Kirazdere Mahallesinden Cemal Seydi’nin oğlu, İmdat, Mehmet, Bekir Seydi’nin kardeşleri, Altınordu Esnaflarından Seydi Kimya Sahiplerinden HACI SEYDİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz İlçesi Kirazdere aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Altınordu İlçesi Osmaniye Mahallesinden Hasan Can’ın eşi, Aydın, Hüseyin, Ahmet Cemal ve Osmaniye Muhtarı Süleyman Can’ın annesi FATMA CAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Osmaniye Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

VEFAT 20 01 2018

 

  Mollaoğullarından Ulubey Koşaca Mahallesinden merhum Hasan oğlu Temel,Kemal’in abileri,Necati,Mehmet’in kardeşi,Seyit,Şenol,Ferat’ın babaları, eski belediye personeli ALİ OSMAN BALAKAR vefat etmiştir.

         Cenazesi bugün öğle namazından sonra İmam hatip camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Koşaca Mahallesinde defnedilecektir.

 

   Merhum Şenel ve Perihan Elma’nın oğlu, Metin, Çetin, Şenay ve Şahin Elma’nın kardeşleri YUSUF TEKİN ELMA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

                                                                

VEFAT. 19.01.2018

 

   Ulubey İlçesi Eymür Mahallesinden Kürekçioğulları’ndan Sezai ve Aynur Öztürk’ün kızı TUĞÇE ÖZTÜRK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eymür Mahallesinde ikindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

    

 

   Ulubey İlçesi Uzunmahmut Mahallesi Kayadibi Mevkiinden, Çuhadaroğulları’ndan Merhum Ali Osman Temiz’in oğlu, Mustafa ve Burhan Temiz’in babaları MEHMET TEMİZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kayadibi Mevkiinde Saat11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.