Vefatlar 14-15 12 2018

Vefatlar 14-15 12 2018

Vefatlar 14-15 12 2018


VEFAT 15.01.2018

 

   Yaraşlı Mahallesi Şavyolları’ndan Merhum Mehmet Ali Şahin’in oğlu, Mahmut ve Tahsin Şahin’in kardeşleri, Adem, Zeki ve Zekeriya Şahin’in babaları, Nemciye Şahin’in eşi TEVRAT ŞAHİN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yaraşlı Mahallesi Orta Mevkiinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Kuylu Mahallesinden Melikoğulları’ndan Bahattin Özdemir’in eşi, Aydın ve Necat Özdemir’in anneleri HAMİDE ÖZDEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kuylu Mahallesinde Saat 14:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

  

 

   Eskipazar Mahallesinden Merhum Mehmet Işık’ın oğlu, İhsan, Mehmet, Ahmet ve Gülseren’in babaları Hüsne Işık’ın eşi TEMEL IŞIK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Eskipazar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Karaağaç Mahallesinden Merhum Mehmet Kılıç’ın oğlu, Hanife Kılıç’ın eşi, yasemin ve Sedat Kılıç’ın babaları MUZAFFER KILIÇ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra Karaağaç Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

VEFAT

14.01.2018

Kabadüz ilçesi Başköy meri mahallesinden Hartlıoğullarından merhum Mehmet Altınel ‘in eşi Cemal,İsmet Hasan ,Gürsel ,İlhan ve Hacı Altınel’in anneleri MEHRİYE ALTINEL vefat etmiştir.

            Cenazesi bugün Başköy meri mahallesi camiinde öğle namazının ardından  kılınacak cenaze namazından sonra meri mahallesi mezarlığında defnedilecektir.

 

 

VEFAT

14.01.2018

Efirli Mahallesinden Kütükoğullarından Merhum Halil Kütüğün oğlu Volkan ve Okan Kütüklerin babaları, Halit Kütüğün kardeşi, GALİP KÜTÜK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 VEFAT

14.01.2018

Gökömer Mahallesinden Merhum Aziz Kızı, Sandıkçı Mehmet Balçığın Anneleri Zekiye Balçığın anneleri, ZEKİYE BALÇIK vefat etmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.