VEFAT   04.01.2018

VEFAT 04.01.2018

VEFAT 04.01.2018

VEFAT   04.01.2018

 

   Gülyalı İlçesi Turnasuyu Divanı Mahallesi, Yeni Mahalle Sakinlerinden Merhum Mehmet Demir’in oğlu, Halis, İbrahim Demir, Emine ve Refiye’nin babaları Fatma Demir’in eşi ALİ DEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Turnasuyu Yeni Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Divanı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Günören Mahallesi Tomakin Mevkiinden Hasan Tomakin’in oğlu, Azime Tomakin’in eşi, Hasan, Mesut, Tahsin, Neşe, Hanife ve Gülsen Tomakin’in babaları, Hakan Tomakin’in kardeşi SALİH TOMAKİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Günören Mahallesi Tomakin Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Eskipazar Mahallesinden Merhum Mehmet Demirbaş’ın kızı, Merhum Pamuk Sonkaya’nın eşi, Merhum Sevim Aslan, Merhum Aydın ve Adil Sonkaya, Emine Engür, Fatma Gültekin, Olcay Uysal, Cemile Demir, Nemciye Çörlü, Sevil Balcı ve Ahmet Sonkaya’nın anneleri HAVVA SONKAYA vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eskipazar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Yıldızlı Mahallesinden Mehteroğulları’ndan Merhum Arif Aydın’ın oğlu, Necmi Aydın’ın kardeşi, Ayşe, Salih ve Erol Aydın’ın babaları, Sevgican Aydın’ın eşi NAZIM AYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yıldızlı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

    Uzunisa Mahallesinden Merhum Rıfat ve Merhume Fatma Şıhoğlu’nun oğlu, Oğuz, Serap, Nazan, Gülşen, Ebru, Boğaç ve Rıfat Şıhoğlu’nun babaları, Cemile Şıhoğlu’nun eşi YAVUZ ŞIHOĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Uzunisa Mahallesinde Saat 14:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.