VEFAT 25/ 26.12.2017

VEFAT 25/ 26.12.2017

VEFAT 25/ 26.12.2017

VEFAT 25/ 26.12.2017

 

   Şarkiye Mahallesi Sakinlerinden Nalbant Ali Fil’in oğlu, Turgay, Tugay ve Aziz Fil’in kardeşleri Senem Fil’in babası OKTAY FİL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hatipli Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Bucak Mahallesi Sakinlerinden Hasan Aksu’nun kızı, Mehmet Aksu’nun eşi GÜLLÜ AKSU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Gölköy İlçesi Damarlı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Gürgentepe Döşek Mahallesinden Rüştü Korkmaz’ın oğlu, Karayollarından Emekli KERİM KORKMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Gürgentepe Merkez Camiinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   


 

VEFAT. 25.12.2017

 

   Kovancı Mahallesinden İsmailoğulları’ndan Merhum Ahmet Hamdi Erbaş’ın oğlu, Tayfun ve Hikmet Erbaş’ın babaları TEMEL DURMUŞ ERBAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kovancı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Saraycık Mahallesinden Hacıvelioğulları’ndan Merhum Hurşit Şenocak’ın oğlu, Merhum Ziya, Ali, Mustafa, Hüseyin, Hasan ve İsmet Şenocak’ın kardeşleri, Uğur, Ömürcan Bekir ve Okan Şenocak’ın babaları AHMET ŞENOCAK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Akyazı Mahallesindeki evinden saat 10:30 da alınarak Saraycık Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Düzköy Mahallesinden Musaoğulları’ndan Merhum Dursun Günindi’nin eşi, Şenel, Sedat, İbrahim, Hanife, Şükran, Ülkü ve Hatice’nin anneleri KADİFE GÜNİNDİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Düzköy Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.