VEFAT 18.12.2017

VEFAT 18.12.2017

VEFAT 18.12.2017

VEFAT 18.12.2017

 

   Neneli Mahallesinden Kütoğulları’ndan Merhum Cemal Akbulut’un oğlu,  Tevrat, cemil, Salih, Hüseyin ve Neneli Muhtarı Yusuf Ziya Akbulut’un kardeşleri Ordu Esnaflarından Asansörcü AHMET AKBULUT vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Neneli Mahallesi Fındıklıoğlu Camiinde Saat 14:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Türk Telekom Emeklilerinden Sebahattin ve Yüksel Aksu’nun enişteleri, Tahir ve Tayfun Başçınar’ın babaları İSMAİL HAKKI BAŞÇINAR vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Düz Mahalle Eski Muhtarı Merhum Sırrı Müldür’ün eşi, Serpil Cinek, Nevin Tahmaz, Feride Sağesen’in anneleri, Merhum Ali Akın, Merhume Emine Konanç, Sakine Akın ve Süriye Gönül’ün kardeşleri ŞÜKRAN MÜLDÜR vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Asri aile kabristanlığında defnedilecektir.


 

VEFATLAR 17.12.2017

 

Efirli Mahallesi Bakaçlı mevkiinden Bakaç Oğullarından merhum Ali oğlu Dursunali Bakaç ve  Yaşar Bakaçın babaları Hüseyin, İbrahim ,Fevzi, Nihat ve Mehmet Bakaçın abileri Mustafa BAKAÇ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 11 de evinin yanında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

 

Bayadı mahallesinden Şamırtlıoğullarından Davulcu Mehmet Şahinin eşi Kadir, Hüseyin, Ömer, Hasan,Hicabi,Recai,Hakan Şahinlerin Anneleri Merhum Mehmet, İbrahim, Salih Günaydın ın kız kardeşi Fenziye ŞAHİN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Eskipazar camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı mahallesi geriş mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

            Öceli mahallesi Çolakoğullarından merhum Durmuş Çabuk un eşi Fahri, Sırrı, Recep Çabuk, Kadiriye Kır, Perihan Demir ve Merhum Fahriye Yeşilin anneleri Gülsüm ÇABUK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Durugöl Mahallesi 1108. Sokaktan alınarak Öceli mahallesi merkez camiimde kılınacak Öğlen namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

            Çınar Mahallesinden Avcı oğullarından merhum Ethem Avcının oğlu, Turgut, Turan, Burhan, Celal, Yaşar, İlhan Avcı ve Gülşen Çolak’ın ağabeyleri, Mustafa, Duygu, Aynur ve Yıldız’ın babaları merhume Kebire Avcının eşi Dursun AVCI vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Güzelyalı Camiinde kılınacak öğlen namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.