VEFAT 07.12.2017

VEFAT 07.12.2017

VEFAT 07.12.2017

VEFAT 07.12.2017

 

  İşletmeler Daire Başkanlığı Altınordu Şube Müdürlüğünde İçme Suyu Şefi olarak görev yapmakta olan Sinan Göç’ün babası DURSUN GÖÇ vefat etmiştir.

  

   Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Kuşgediği Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Akkıran aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   

 

   Turmasuyu Yaylacık Mahallesinden, Merhum Fatma ve Cafer Yılmaz’ın oğulları, Merhum Kenan Yılmaz’ın ve Saniye Özel’in kardeşleri, Tolga ve Cenk Yılmaz’ın babaları, Aynur Yılmaz’ın eşi, emekli Astsubay KADİR YILMAZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Divani aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

 

   Gülyalı Kestane Mahallesinden, Hayati Özata’nın oğlu, GÜÇLÜ ÖZATA vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Merkez Camiide öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Kestane Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   

 

   Alucra Aktepe Mahallesinden, Merhum Naci ve Elmas Seferoğlu’nun oğulları, Altun Seferoğlu’nun eşi, Cansu ve İlayda’nın babaları, Necmi, Necla, Selma, Sevda ve Neşe’nin kardeşleri, RAMAZAN SEFEROĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra yarın Alucra Aktepe Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.