VEFAT.  01.12.2017

VEFAT. 01.12.2017

VEFAT. 01.12.2017

VEFAT.  01.12.2017

   Altınordu Topluca Mahallesinden, Hamzaoğulları’ndan Merhum Abdullah ve Fatma Dündar’ın oğlu, Merhum Emekli Astsubay Ali, Bekir ve Hüseyin Dündar’ın kardeşleri Emekli Polis Memuru ÖMER DÜNDAR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Topluca camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

 

   Alucra İğdecik Mevkiinden Eşref Yanıkdağ’ın eşi, Hüseyin, Ali, Mustafa Yanıkdağ’ın anneleri FATMA YANIKDAĞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İğdecik Mevkiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Gölköy İlçesi Ahmetli Mahallesinden Kilcioğulları’ndan Milliyetçi Hareket Partisi eski il Başkanı Hamza Aldeniz Fevzi, Sezgin ve Tuncay Aldeniz’in babaları CELAL ALDENİZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ordu ili Ulu Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi şehir kabristanlığında defnedilecektir

 

   Günören Mahallesi Evliya Mevkiinden Merhum Hasan Ergen’in eşi, Dursun Şenel, Olgun ve Engin Ergen’in anneleri AYŞE ERGENvefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Günören Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.