VEFAT 29.11.2017

VEFAT 29.11.2017

VEFAT 29.11.2017


VEFAT 29.11.2017  

 

   Ulubey İlçesi Kadıncık Mahallesinden Ordu Ticaret Borsası Emeklisi Merhum Kadir Yılmaz ve Huriye Yılmaz’ın oğlu, Emekli Öğretmen Ferda Yılmaz’ın eşi, Kerim Bora Yılmaz ve Zeynep Başak Yılmaz’ın babası Sacide Şen, Temel ve Mürşide Yılmaz’ın kardeşleri Emekli Öğretmen HALUK YILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kadıncık Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Perşembe İlçesi Neneli Mahallesi Çolaklioğlu Mevkiinden, Merhum Muharrem Çelebi’nin eşi, İsa, Erdal, Ersal ve Meksüt Çelebi’nin anneleri SELİME ÇELEBİ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Neneli Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

  Turnasuyu Mahallesi Klavuz Mevkiinden Merhum Mehmet Köz’ün oğlu, Merhum Sebahattin Köz’ün kardeşi, Cevdet, İzzet, Dudu, Adile, Nurcan ve Nuran Köz’ün babaları, Azime Köz’ün eşi NECATİ KÖZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Meydan Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu Mahallesi Klavuz Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 Eyüplü Mahallesinden Hocaoğulları’ndan Merhum İsmail Okumuş’un oğlu, Merhum Fehmi Okumuş’un kardeşi, Ülkü Okumuş’un eşi, Serdar ve Derya Okumuş’un babaları Emekli Öğretmen FAHRİ OKUMUŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alambey Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Ulubey İlçesi Kumrulu Mahallesinden Merhum Hasan Karataş’ın eşi HASRET KARATAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kumrulu Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

    Uzunmusa Mahallesinden Zencircioğulları’ndan Merhum Ali Tanrıver’in oğlu, Türkan Tanrıver’in eşi, Yasemin, Yeşim, Ferhan ve Yeliz Tanrıver’in babaları Emekli Öğretmen MUZAFFER TANRIVER vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Uzunmusa Mahallesinde Saat 11:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Arpaköyü Mahallesinden Hacımustafaoğulları’ndan Merhum Ahmet ve Havva Mağden’in oğlu, Merhum Mehmet, Hamdi, Ali Mağden ve Bedriye Yılmaz’ın kardeşleri, Kerime Mağden’in eşi, Yıldız, Özkan, Şükrü, Öznur ve Erkan Mağden’in babaları YILMAZ MAĞDEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesindeki evinden Saat 10:00 da alınarak Arpaköyü Mahallesinde öğle nam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.