VEFAT 27.11.2017

VEFAT 27.11.2017

VEFAT 27.11.2017

VEFAT 27.11.2017

 

      Erenli Mahallesinden Merhum Sadık Güneş’in oğlu, Merhum Habip Güneş’in kardeşi, Ayşe, Sadakat, Muzaffer ve Muammer Güneş’in babaları AVNİ GÜNEŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Erenli Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Ulubey İlçesi Kardeşler Mahallesinden, Delibaşoğulları’ndanSami Akdoğan’ın eşi, Ömer, Nevzat Akdoğan ve Necdime Azaklı’nın anneleri AYŞE AKDOĞAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kardeşler Mahallesinde Saat 11:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Perşembe İlçesinden Hacıefendioğulları’ndan Mehmet Aydın’ın oğlu, Özer, Özgül, Özay ve Özcan Aydın’ın babaları, Sebahat Aydın’ın eşi AHMET AYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Perşembe Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Babalı Mahallesi Uzundüz aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

Altınyurt Mahallesinden Kelkitlioğulları’nda Merhum Hulisi Yeşilyurt’un eşi, Gülay, Ayhan ve Aydın Yeşilyurt’un anneleri HAVVA YEŞİLYURT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Altınyurt Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Arpaköyü Mahallesi Köseli Mevkiinden, Merhum nezir Şensu’nun kızı, Abdullah Demir’in eşi, Yeşim Demir’in annesi ŞÜKRİYE DEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Köseli Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Altınordu İlçesi Ortaköy Mahallesinden Merhum Ali Ercan’ın oğlu, Eski Muhtarlardan ŞEVKET ERCAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ortaköy Camiinde Saat 13:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.