VEFAT  23.11.2017

VEFAT 23.11.2017

VEFAT 23.11.2017

VEFAT  23.11.2017

 

   Yemişli Mahallesinden Sıldıroğulları’ndan Merhum Mustafa Baştuğ’un eşi, Türkan, Salih, Muhsin ve Emekli Öğretmen Yalçın Baştuğ’un annesi SANİYE BAŞTUĞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yemişli Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

    Arpaköy Mahallesi’nden, Köseli Mevkiinden, Hekimoğulları’ndan, Hakkı Günaydın’ın oğlu, Perihan, Nuran, Nurcan, Refik ve Muammer Günaydın’ın babaları, Ayşe Günaydın’ın eşi, MEHMET GÜNAYDIN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Arpaköy Mahallesi Köseli Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   Delikkaya Mahallesinden Merhum Hacı Halil Toptaş’ın oğlu, Merhum Sait Toptaş’ın kardeşi, Sezai, Halit Toptaş ve Merhum Hacı Toptaş’ın babaları, Ercan Öksüz’ün kayınpederiHACI SALİH TOPTAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Gümüşhane eşrafından, Fazlı Yalçın ve Fatma Yalçın’ın oğulları, Hasan ve Ömer Yalçın’ın kardeşleri, Yalçın Mühendislikten Mustafa ve Beytullah Yalçın’ın amcaları, Emekli Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarından HÜSEYİN YALÇIN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta camiide öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Karaağaç Mahallesinden Kırhasanoğulları’ndan Merhum Ahmet Kır’ın eşi, İlkay, Hatice, Neşe, Ayşen, Işın ve Şenol Kır’ın anneleri MELİHA CİHAN KIR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karaağaç Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Burhanettin Mahallesinden Merhum Zekeriya Kırdar’ın oğlu, Merhum Harun, Hüsnü ve Murat Kırdar’ın kardeşleri, Hayal Gürsoy, Harun ve Sevinç Kırdar’ın babaları, Mebrüre Kırdar’ın eşi GÜNER KIRDAR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 Yenimahalle Sakinlerinden Merhum Şerif Arslan’ın eşi, eski Terzilerden Beytullah Arslan, Emrullah Arslan, Fatma Köleoğlu, Ayşe Aydoğdu, Durdane Şahin, Emine Arslan ve Sebile Yağır’ın anneleri, ŞADİYE ARSLAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıtepe Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.