VEFAT 22.11.2017

VEFAT 22.11.2017

VEFAT 22.11.2017

VEFAT 22.11.2017

 

   Yıldızlı Mahallesi Ezirgenoğulları’ndan Merhum Emin Özgül’ün eşi, İsmail, Murat, Ferhat, Tahsin, Mustafa, Salih, Huriye ve Selma’nın anneleri HÜSNE ÖZGÜL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yıldızlı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Ulubey İlçesi Fındıklı Mahallesi Sallı Mevkiinden Hatipmehmetoğulları’ndan Merhum Durmuş Apay’ın oğlu, Merhum hacı Osman Apay’ın ağabeyi, Turgay, Gökhan ve Zeynep Apay’ın babası TEMEL APAY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şirinevler Mahallesindeki evinden alınarak Sallı Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Gökömer Mahallesi Alacatam Mevkiinden Hacı Şevket Şimşek’in eşi, Cefair, Emine, Kadriye, Necahattin, Sebahattin ve Nesime’nin anneleri, HACI MELAHAT ŞİMŞEK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Alacatam Mevkiindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

     Turnasuyu Mahallesi’nden, Merhum Yusuf Köksal’ın eşi, Yakup Köksal, Merhum Hanife, Perihan, Neriman, Necla ve Saniye’nin anneleri, Yüksel Köksal’ın babaannesi, MERZİYE KÖKSAL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Garkın aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

     Ulubey ilçesi Koşaca Mahallesinden Kaparoğulları’ndan Merhum Cemal Ve Nuriye Felek’in kızı, Merhum Ahmet Kapar’ın eşi, Abdullah, Merhum Erdal Felek ve Nuran Cebeci’nin kardeşleri, Selma, Semai, Hülya, Sema, Uğur, Sabahnur ve Fatih Kapar’ın anneleri ZİNET KAPAR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şirinevler Mahallesindeki evinden Saat 09:30 alınarak Koşaca Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.