VEFAT 14.11.2017

VEFAT 14.11.2017

VEFAT 14.11.2017

VEFAT 14.11.2017

 
   Bayadı Mahallesi Kuşgediği Mevkiinden, Güllüoğulları’ndan Korkmaz ve Merhum Kıymet Gül’ün oğlu, Sedat, Selda, Selçuk ve Serdar’ın kardeşleri VEDAT GÜL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Kuşgediği Camiinde Saat 14;00 de kılınacak cenaze namazından sonra Geriş Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   Selimiye Mahallesinden Hacı Mehmet Zeki ve Emine Akgül’ün oğlu, Cenk, Cüneyt, Ersin Akgül’ün babalarıSeyfi, Necmi Akgül, Neslihan, Nermin, Nuransel ve Nilgün’ün kardeşleri NURETTİN AKGÜL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.
 
   Akkise Mahallesinden Hotooğulları’ndan Merhum Osman Gönül’ün oğlu Salih Gönül’ün ağabeyi, Tevrat, Mithat, Hasan, Hüseyin, Mustafa, Ahmet, Mehmet, Hayriye, Taliye ve Selime Gönül’ün babaları HACI CEMAL GÖNÜL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Akkise Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   Ulubey ilçesi Durak Mahallesi Ağkolu Mevkiinden, Alembeyoğulları’ndan Merhum sadık Yurdakul’un oğlu, Huriye Yurdakul’un eşi, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Taşkın Yurdakul ve Aşkın İlknur, Nazife İlkay’ın babaları, Cemal, Faik, Yener, Mevlüt ve Selahattin Şenel Yuırdakul’un kardeşleri TASİN YURDAKUL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Durak Mahallesi Ağkolu Mevkiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   Delikkaya Mahallesinde Manavoğulları’ndan Merhum Abdullah Topkaya’nın oğlu, Selahattin, Ünal, Selami Topkaya, Gönül Türkmen ve Sencan Yılmaz’ın babaları ADEM TOPKAYA vefat etmiştier.
 
   Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
   Efirli Mahallesinden Araboğulları’ndan Merhum Süleyman Sayharman’ın oğlu, Hüseyin, Süleyman Sayharman, Elif yayla, Aslı Aksu’nun babaları CEMİL SAYHARMAN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Hekim Sokağı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
   Bayadı Mahallesinden Merhum Hacı Bulak’ın eşi, Merhum Ali Şener’in kızı, Dursun Şener’in ablası, Ali Rıza ve İbrahim Bulak’ın annesi FATMA BULAK vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Merkez camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
   
 
Zafer Mahallesinde Eminhoca Oğulları’ndan Mehmet Şahin’in oğlu, Lütfü, Zühtü şahin’in ağabeyleri, Vedat ve Bülent Şahin’in enişteleri MUSTAFA ŞAHİN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Zafer Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.