VEFAT  26.10.2017

VEFAT 26.10.2017

VEFAT 26.10.2017


 VEFAT 26.10.2017

 

   Hacıvelioğulları’ndan, Hurşit oğlu, Ziya, Ali, Mustafa, Hüseyin, Hasan, Ahmet Şenocak’ın kardeşleri, Yiğit, Mert, Dilan Şenocak, Tahir Odabaş’ın dedeleri, Cem ve Elif Şenocak’ın babaları, Nuran Şenocak’ın eşi,  İSMET ŞENOCAK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Saraycık Merkez Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   

 

   Hacılar Mahallesinden Ustaoğulları’ndan, Bahri, Bayram ve Baki Güneş’in babaları, Sezgin Güzelordu ve Ömer Sarı’nın kayınpederi, Dursun Güneş’in oğlu MEHMET GÜNEŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip camiinde saat 10:00’da kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

  

   Gülyalı Ambarcılı Mahallesinden Gıdooğulları’ndan Ali, Uğur, Onur, Salih, Filiz ve Güllü Cörüt’ün babaları ASLAN CÖRÜT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ambarcılı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Ulubey İlçesi Fındıklı Mahallesinden Sarıhüseyinoğulları’ ndan Merhum Mustafa Özdemir’in oğlu, Taner, Tamer, Tümer ve Tugay Özdemir’in babaları ÜNAL ÖZDEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Fındıklı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.