VEFAT  20.10.2017

VEFAT 20.10.2017

Vefatlar 20 10 2017 Turnasuyu Mahallesinden Ahmet ve Gülbeyaz çakır’ın oğlu, Hasan, Hüseyin, Cemil ve İnci’nin kardeşleri, Nilgün Çakır’ın eşi, Mehtap Çakır’ın babası Hoşgör Lakaplı MUSTAFA ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Turnasuyu Camiinde ikin


VEFAT  20.10.2017

 

   Gülyalı Mustafalı Mahallesinden Hafız Abdullah Uzun’un oğlu, Merhum Hacer Uzun’un eşi Mukaide, Kemal, Cengiz, Abdullah, Muhteşem, Muteber, Hakan, Güven ve Diş Hekimi Demirel Uzun’un babası ALAATTİN UZUN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesindeki evinden Saat 10:00 da alınarak Mustafalı Mahallesi Meliha Hatun Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Hürriyet Mahallesinden Ateşoğulları’ndan Tuncer Ateş’in eşi, Tolga, Volkan, Hakan Ateş’in anneleri SEYLA ATEŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Karşıyaka Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hürriyet Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Merhum Hasan Aksu’nun oğlu, Merhum Mustafa ve Mahmure Aksu’nun kardeşi Nurhayat Duman, Elif Aksu’nun babaları MEHMET TAHİR AKSU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Turnasuyu Mahallesinden Ahmet ve Gülbeyaz çakır’ın oğlu, Hasan, Hüseyin, Cemil ve İnci’nin kardeşleri, Nilgün Çakır’ın eşi, Mehtap Çakır’ın babası Hoşgör Lakaplı MUSTAFA ÇAKIR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Turnasuyu Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.